Velký horoskop lásky: Září bude zajímavé pro nezadané Vodnáře, Blížence čeká romantický měsíc

Velký horoskop lásky: Září bude zajímavé pro nezadané Vodnáře, Blížence čeká romantický měsíc
Příchod podzimu znamená významné životní změny a nové začátky. Týkají se i lásky. Chcete vědět, co váš v milostném životě a partnerském vztahu čeká? Přečtěte si velký horoskop lásky na letošní září. 

Beran (21. 3.-20. 4.)

Vy berani, kteří máte dlouhodobý partnerský vztah, se připravte na překážky. Váš protějšek projeví nedůvěru, možná vás dokonce obviní z toho, že se tajně scházíte s někým jiným. Věnujte mu dostatek času a pozornosti, aby se necítil odstrčený. Jedině tak obnovíte poškozenou důvěru. 

Býk (21. 4.-21. 5.)

Zadaní býci zaznamenají nějaké neshody s partnerem, ale nebude to nic vážného. Září bude významné především pro ty z vás, kteří lásku teprve hledají. Osloví vás atraktivní osoba, se kterou si budete rozumět. Určitě neváhejte a někam si s nápadníkem či nápadnicí vyjděte. 

Blíženci (22. 5.-21. 6.)

Blížence čeká romantický měsíc. Zadaní si ho užijí se svým partnerem, nezadaní poznají nový objev. Romantickou večeří nebo procházkou v přírodě dočerpáte energii, kterou budete s příchodem podzimu ztrácet. Jestli jste dosud dávali přednost krátkodobým známostem, v září zatoužíte po dlouhodobém vztahu. 

Rak (22. 6.-22. 7.)

Pro raky bude září ideálním měsícem pro radikální životní změny. Jestli dávno uvažujete o rozchodu s partnerem, směle do toho. Nová láska na sebe nenechá dlouho čekat, dočkáte se opětování citů od svého idolu. 

Lev (23. 7.-22. 8.)

Lvy, kteří mají dlouhodobý vztah, nečeká v září nic významného. Za to ti, kteří na milovanou osobu čekají, prožijí bouřlivý měsíc. V polovině měsíce se seznámíte s osobou, ze které se doslova posadíte na zadek. Naprosto vás ohromí a budete si s ní dobře rozumět. 

Panna (23. 8.-22. 9.)

Panny v lásce nečeká nic převratného. Jen vám připomeneme, abyste pečovaly o své vztahy. V září budete bojovat s náladovostí, což by mohlo negativně ovlivnit jak stávající vztah, tak seznamování s někým novým. 

Váhy (23. 9.-23. 10.)

Váhám vyvrcholí nastřádané partnerské neshody. Budete nespokojení s jednáním svého protějšku, ten totiž vůbec nebude brát ohled na vaše názory a přání. Připomínejte si, že je to jen období. Během měsíce si k sobě najdete cestu a usmíříte se. Nezadané váhy se zaměří na sebe, nové vztahy je nečekají. 

Štír (24. 10.-22. 11.)

Štíři budou mít spoustu povinností a na lásku jim zbude minimum času. Pokud váš vztah není zrovna úplně ideální, pravděpodobně potkáte novou osobu, kvůli které budete zvažovat odchod od stávajícího partnera. Své rozhodnutí dobře zvažte, aby vám to později nebylo líto. 

Střelec (23. 11.-21. 12.)

Střelci, starejte se o své partnery a projevujte jim vděk. V září by se vaše nedostatečná snaha mohla stát příčinou neshod a hádek. Drobné spory vyvrcholí v polovině měsíce. Nakonec to společně vyřešíte. Nezadaní pocítí zklamání. Ničeho se nebojte, v dalších měsících se zadaří. 

Kozoroh (22. 12.-20. 1.)

Kozorohové, vy se budete chtít v lásce posunout dál. Aby to šlo, musíte nejdříve zapracovat na své sebejistotě. Pečujte o sebe, zajděte si ke kadeřníkovi, na kosmetiku, na nákup nového oblečení. Pak se na vás určitě usměje štěstí. Nezadaní najdou životního partnera, zadaným se zharmonizuje vztah. 

Vodnář (21. 1.-20. 2.)

Září bude zajímavé pro nezadané vodnáře. Sblížíte se se zajímavou osobou, která vás obohatí po citové i intelektuální stránce. Budete si perfektně rozumět a zažijete spolu úžasné věci. Nebojte se svému objevu projevit city, určitě nebudete odmítnuti. 

Ryby (21. 2.-20. 3.)

Rybám se bude v lásce dařit. Těšte se na měsíc bez sporů a hádek. Nezadané ryby by měly být opatrné, lidi, se kterými se seznamujete, k vám nemusí být úplně pravdomluvní. Jak se říká, důvěřuj, ale prověřuj. V opačném případě by mohlo přijít velké zklamání.

Zdroje článku: