Bohatství podle horoskopu na září: Jste v září předurčeni k finančním úspěchům?

Bohatství podle horoskopu na září: Jste v září předurčeni k finančním úspěchům?
Máme pro vás přehledný horoskop, ze kterého se dozvíte, zda-li vás čeká vyšší ohodnocení v práci, nečekané výdaje či zda je ideální doba pro investice.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani se budou v září potýkat s výměnou argumentů, zejména v partnerském soužití. Nezřídka budou obsahem hádek právě peníze. I přes vaše snahy se vám spory podaří vyhrát jen zřídka, proto raději přijměte porážku a zkuste pracovat sami na sobě. Nachystáte si tak půdu pro váš (nejen) kariérní růst.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Září je u Býků novou příležitostí k cestování. Zajistěte si tedy potřebný rozpočet a někam vyrazte – nebudete litovat! Můžete také zkusit zvelebit vaši domácnost, inspiraci hledejte v čínské metodě feng šuej. Možná se u vás rýsuje také naděje na novou známost - raději tedy střádejte úspory, abyste novou lásku mohli patřičně oslnit, a neproklouzla vám tak mezi prsty.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

U Blíženců výraznější posun po stránce peněz nečekejte. Zkuste se naopak soustředit na jiné aspekty vašeho života – ať už v rámci sebereflexe nebo v hledání nových přátel a známostí. Řešení financí odložte na konec roku.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V září vás čekají finanční žně. Po stránce peněz si nebudete mít prakticky na co stěžovat. Za vaším úspěchem navíc budete stát zejména vy, proto se nezapomeňte za zásluhy adekvátně odměnit. Nezapomeňte si tedy v prvé řadě dostatečně důvěřovat, abyste ze své píle vytěžili maximum.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vyhýbejte se nešťastným rozhodnutím. Ve vaší kariéře se musíte soustředit pouze na pozitivní přístup k práci, vše negativní musí stranou. I když se vám něco nepodaří, musíte se od toho co nejrychleji oprostit, případně to nahradit neméně intenzivním příjemným zážitkem.

 Panna (22. 8. – 22. 9.)

Peníze budou pro Panny hlavním cílem již od samého začátku podzimu. Je však nutné být obezřetní a všechny finance investovat a utrácet s rozvahou. Vaše nová posedlost by totiž mohla nepříjemně narušit partnerské vztahy, a za to sebevýhodnější investice zkrátka nestojí.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pro Váhy je září dobou, kdy by se měly dívat do svého nitra a bilancovat ohledně svých rozhodnutí. I přesto však se zdá, že vše děláte správně, a důležité je tedy v práci nepolevit. Zkuste si například utřídit vlastní myšlenky. Peněžní bonus se již rýsuje na obzoru.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Do života vám vstoupí nové komplikace, o kterých jste donedávna ani neměli tušení. Nenechte se napálit lákavými nabídkami pochybných investorů na zúročení vašich úspor. Nepouštějte se do řešení nelehké finanční situace sami, a raději vyhledejte radu odborníka.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Připravte se na nový, náročný projekt. Nenechte se tedy při práci na něm rozhodit vašimi kolegy. Jedině tak dosáhnete na sladké ovoce z odměny za splněnou práci. Nebojte se také koupit si stírací los nebo vsadit v loterii – štěstí bude na vaší straně.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorohy čekají v září kariérní změny. S tím bude nepochybně souviset také změna finanční situace u vás doma. Pomocnou ruku vám pak nabídne někdo z rodiny či vysoce postavených známých, takže se dá očekávat, že bude říjnová výplata o něco tučnější než doposud.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Září je pro vás ideální měsíc pro to si vsadit. Čekají vás velké finanční výhry, pokud jim půjdete naproti. Obdobně je vhodné aktivně uvažovat o nastartování podnikatelské kariéry. Hvězdy budou stát při vás, a šance na neúspěch je tak prakticky mizivá.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

U Ryb se finanční žně na začátku podzimu konat nebudou. Musíte tedy vydržet, případně se snažit pracovat na sebezdokonalování. Pozornost soustřeďte na budoucnost a kdo ví – třeba budete brzy sklízet ovoce vaší zářijové píle a snahy. Nedostatek peněz vám na druhou stranu bude kompenzovat spousta lásky, a ta je tou nejvýdělečnější z investic.

Zdroje článku: