Přírodní afrodiziaka aneb objevte rituál partnerské masáže

Přírodní afrodiziaka aneb objevte rituál partnerské masáže
Partnerská masáž aromatickými oleji podpoří váš záměr znovu obnovit důvěru ve vašem vztahu, odvážit se k novým rituálům nebo prohloubit intimitu partnerských setkání.

Rituál partnerské masáže

Masáž je nejlepší volbou pro vzájemné uvolnění. Najděte si čas a klid na pravidelnou partnerskou aroma masáž. Taková láskyplná masáž je dokonalým rituálem pro zdravý a naplněný vztah. Dotek a vůně vás uvolní a naladí na přítomný okamžik jen pro vás dva. Připravte si 20ml rostlinného oleje lisovaného za studena, například mandlového, kokosového nebo sezamového, který promísíte s 10 - 15 kapkami vámi vybraného éterického oleje. Držte se zásady, že méně je někdy více (obzvlášť u prohřívajících olejů).

Jaké éterické oleje zvolit?

Jasmín vás dostane do smyslné a tvořivé nálady. Je jedním z nejlepších rostlin s antidepresivními účinky. Povznese vás nad problémy všedního dne a povzbudí tam, kde si nejste jistí. 

Skořice a hřebíček posílí váš organismus při celkové slabosti a pocitech melancholie. Povzbudí vaše srdce a krevní oběh a vyvolá ve vás pocit teplé deky. 

Rozmarýn vás celkově prohřeje a zlepší prokrvení malé pánve. Pokud jste unavení, přetížení nebo vás bolí hlava, uvolní vás, ale zároveň zlepší vaše soustředění. 

Grep odstraňuje úzkost a přináší sebedůvěru. Dodá vám jistotu v nových situacích. 

Pomeranč a mandarinka vnesou radost do vašeho srdce, odplaví úzkost a napětí. Mandarinka navíc dodá vaší náladě hravost a bezprostřednost.

Růže navozuje jemnost a křehkost. Její příjemná vůně se dostane přesně tam, kde vám chybí sebevědomí. Růže vás uklidní a přinese pocit bezpečí. 

Levandule pomůže při plačtivosti a podráždění. Prohlubuje dech a snižuje krevní tlak, opatrně při nízkém krevním tlaku! 

Jak oleje správně aplikovat

Vybírejte pouze kvalitní éterické oleje s certifikací a z ověřených zdrojů. Volte nejen podle popisu, ale především podle vůně. Zkušený aromaterapeut vám umožní si k jednotlivým olejům přičichnout a vybrat si pro vás ten nejvhodnější. Pokud s partnerem nenajdete soulad v jedné konkrétní vůni, vyberte si jemnější, méně výraznou. Důležité je, aby vám oběma vůně byla příjemná a probouzela ve vás fantazii. Oleje můžete i kombinovat a podpořit tak jejich účinek, ale ze začátku vám doporučuji vybrat pouze jednu konkrétní vůni.