Jedinečný výklad pro tři důležité oblasti života: Narodili jste se ve znamení Býka? Přečtěte si, co čeká v lásce, práci a zdraví právě vás

Jedinečný výklad pro tři důležité oblasti života: Narodili jste se ve znamení Býka? Přečtěte si, co čeká v lásce, práci a zdraví právě vás
Co čeká na lidi ve znamení Býka v oblasti lásky? Můžete se těšit na romantickou jízdu, nebo na Vás naopak čekají nějaké překážky? Jak se býkům bude dařit v práci a po zdravotní stránce? 

Láska 

Ať už jste ve vztahu, nebo na svou drahou polovičku teprve čekáte, v blízké době se budete opět cítit zamilovaní. Konečně zase dostanete nový vítr do plachet a můžete porazit také některé Vaše konkurenty v lásce. Pokud Vás potkají nějaké překážky, nebo zrovna před nějakými stojíte, nemusíte se jich bát. Pokud se jim postavíte čelem, hravě je zvládnete. V lásce a vztahu Vás čeká velká proměna.

Díky překonání překážek si vybojujete svůj krásný a šťastný vztah a také se Vám povede nastavit si hranice, díky kterým získáte novou sebejistotu a štěstí. S partnerem nebo partnerkou se ve Vás probudí hluboké city a budete se cítit opravdu jako spřízněné duše. Díky tomuto novému přílivu energie se spolu budete cítit nejen skvěle, ale Vaše fantazie pojede na plné obrátky. Společně tak začnete spřádat nové cíle a sny pro Váš společný život. Zaměřte se na to, abyste byli empatičtí a pokuste se vcítit do svého partnera.

Čeká Vás také situace, kdy je lepší dát přednost citům před rozumem. Nemusíme vždy všemu rozumět, někdy můžeme situace nechat, aby se prostě děly. Čeká Vás v lásce velmi příjemné období a velká šance na štěstí a opojné zamilování. 

Zaměřte se na to, abyste byli empatičtí a pokuste se vcítit do svého partnera, zdroj: fizkes / Shutterstock

 Zdraví  

Jste velmi často ve stresu. Je toho na Vás hodně a Vy se snažíte vše stihnout. Často ale zapomínáte na odpočinek a neumíte se uklidnit. Dejte si pozor, aby se Vám to nevymstilo. Potrápit Vás mohou problémy se žaludkem a střevy. Právě onemocnění trávícího traktu jsou často způsobena stresem a špatnou životosprávou. Naučte se zvolnit a dopřejte si více volného času. Soustřeďte se také na sebe, kvalitní spánek a pravidelný odpočinek.

Nezapomínejte ani na pravidelnou a vyváženou stravu, která by měla obsahovat dostatek vlákniny a bílkovin a také sacharidů, tuků a vitaminů. Dopřejte si i na jídlo dostatek času a vychutnávejte si ho. Vyvarujte se jezení ve spěchu a rychlým občerstvením. Dejte svému tělu vše, co potřebuje a zajisté se Vám odvděčí. 

Pozor, aby Vaše alkoholové radovánky, zdroj: Monkey Business Images / Shutterstock

Práce  

V pracovní oblasti na Vás čekají nějaké nepříjemnosti a nezdary. Velkým viníkem by mohl být alkohol. Dejte si proto pozor, aby Vaše alkoholové radovánky nijak nezasáhly Vaši pracovní morálku. Velkou smůlu v práci můžete mít ale také kvůli některému ze svých kolegů, nebo nadřízených, kteří by se mohli pokusit zneužít svou moc ve svůj prospěch a Vám tak uškodit. Tato osoba je velmi manipulativní a Vy si tak ze začátku ani nemusíte všimnout jejich pravých záměrů.

Toto jeho tahání za nitky a verbální manipulace by Vám mohlo přinést starosti také v oblasti financí. Důležité je, abyste nepropadali pocitům sebelítosti a poražení. Raději se postavte problémům čelem a buďte obezřetní. Vyhněte se přílišné důvěřivosti a svým kolegům a nadřízeným se raději příliš nesvěřujte. Mohli by toho zneužít v jejich prospěch a pořádně Vám zavařit.

Zdroj článku:
  • Autorský text