Nejpracovitější a nejlínější znamení zvěrokruhu

Nejpracovitější a nejlínější znamení zvěrokruhu
Někdo se do práce nemusí vůbec nutit, doslova povinnostmi žije, úkoly plní svědomitě a s nadšením. Jiný se zase musí přemáhat a s prací to moc nepřehání. Podívejte se, jak za nás rozhodly hvězdy.

Kozoroh – mistr sebekázně

Lidem narozeným ve znamení Kozoroha nikdo nemusí říkat, co a jak mají dělat. Jsou obdařeni sebedisciplínou a práce je jejich životním posláním. Pracují rozvážně a systematicky. Jsou jedni z nejlepších zaměstnanců, kteří dokáží najít rovnováhu mezi prací a volným časem.

Beran miluje složité úkoly

Berani si jdou prostě přímo za svým. Potřebují být neustále činí a výkonní a práce jim musí dávat smysl. Dokáží se i zapřít, ale nevydrží jim to dlouho, časem se budou chtít prosadit a sdílet své inovativní myšlenky. Berani jsou plní síly a milují náročné úkoly.

Panna si potrpí na dokonalost

Panny touží po pořádku, čistotě a perfektním výsledku. Mohou se ale při své touze po dokonalosti pěkně zdržet. Zatímco jejich kolegové už mají úkol dávno splněný, Panny si ještě vše pečlivě kontrolují a ověřují. 

Kreativní ale líný Lev

Lvi jsou známí svou vášní pro vytrvalost a úspěch, ale cesta, kterou si vybírají je často ta nejpohodlnější. Kreativci, kteří jsou rádi středem pozornosti nezřídka bývají vedoucími, kteří si to umí dobře zařídit. 

Mluvčí Vodnář

Vodnáři nejsou vyloženě líní, ale svým dobrým úmyslem všechno vyřešit a rozebrat do nejmenších detailů se mnohdy zdržují od důležité práce. Čím podrobněji úkol řeší, tím více jim uniká podstata problému. 

Svobodomyslný Střelec

Střelci se práci nevyhýbají, ale rychle se vydají z energie a potřebují si odpočinout. Umí tvrdě pracovat, ale jen pokud se necítí omezeni.