Jaké jsou vaše přednosti a schopnosti podle slunečního znamení

Jaké jsou vaše přednosti a schopnosti podle slunečního znamení
Poznejte, v čem je skryto kouzlo vaší osobnosti a proč vám některé věci jdou lépe než ostatním. Každé z dvanácti znamení má své přednosti i nedostatky. Jaké jsou ty vaše?

Beran

Beran je řízen planetou Mars a dominantním živlem ohněm. Překypuje energií, průbojností a odhodláním. I přes velkou potřebu nezávislosti se snadno dokáže podřídit, dodržovat pravidla a přijímat pokyny od nadřízených. K dosažení svého cíle věnuje všechnu svou sílu, má tendenci dokazovat sobě i druhým, jak je pracovitý. Díky svým vynikajícím fyzickým schopnostem si může volit z povolání časově a fyzicky náročných. Uplatní se dobře jako policista, hasič, voják, pilot či trenér. Dařit se mu bude i v oborech, kde se musí samostatně a rychle rozhodovat, například ve vedoucích pozicích v průmyslu nebo v obchodu. Bude se cítit dobře všude tam, kde získá prostor jeho kreativita, a kde se projeví jeho pevná vůle a rozhodnost. 

Býk

Pevné zemské znamení, které je pověstné svou tvrdohlavostí a smyslností. Vládne mu planeta Venuše, díky které obdivuje všechnu krásu a harmonii tohoto světa. Oproti Beranovi je pohodlnější a opatrnější, na rozhodnutí potřebuje čas a klid. Lidé narození v tomto pečlivém znamení budou zářit jako zaměstnanci nebo podnikatelé v odvětvích módy, gastronomie, historie. Vyniknout mohou také jako umělci, učitelé, účetní či bankéři. 

Čtěte také: Jaké kvality máte podle čínského zvířecího kalendáře

Blíženci

Jedinci zrození ve vzdušném znamení pod nadvládou planety Merkur milují změny a vzruchy. Jejich rychlost myšlení je obdivuhodná, chvíli se nezastaví, přebíhají od jedné činnosti k druhé a potřebují neustále komunikovat, diskutovat a hledat nové informace. Nejsou-li vyslyšeni a pochopení utíkají k tvorbě, hudbě, počítačům nebo k různým závislostem. Uplatní se všude tam, kde je potřeba komunikovat a vyjednávat, vyhledávají totiž neobvyklé způsoby řešení a nenechají se odradit prvními neúspěchy. 

Rak

Tito intuitivní lidé narození pod vlivem Měsíce reagují podle toho, co zrovna vnímají a cítí. Stejně jako Měsíc na obloze, mění se i jejich chování. Jsou rádi tam, kde to dobře znají. Často se drží v blízkosti domova či vlastní dílny. Svou citlivou povahu využijí při kontaktu s lidmi v sociální sféře. 

Čtěte také: Co prozradí znamení zvěrokruhu o královně Alžbětě II. a dalších členech nejsledovanější rodiny v Británii

Lev

Lev bývá nesmírně emocionálně vášnivý, ale dokáže svůj oheň udržet pod kontrolou a spoléhá na vlastní instinkt. Pokud po něčem touží, nenechá si to vzít a bude za to ze všech sil bojovat. Úspěšný bude v podnikání či vedoucích pozicích, dokáže si totiž zajistit všeobecný respekt.  Vždy splní, co slíbí a snahu svých podřízených štědře ocení. 

Panna

Klidné zemské znamení, které do života ostatních vnáší řád a praktické smýšlení. Panny jsou vynikajícími organizátory, jejich svědomitost, pečlivost a spolehlivost ocení jakákoli skupina. Touha po vlastní dokonalosti je může v profesním životě značně brzdit. Zalíbení nachází v odvětvích zdravotnictví, služeb, poradenství, ale i v učitelství nebo v umělecko-praktických oborech. 

Čtěte také: Věrnost podle slunečních znamení. Na koho si dát pozor

Váhy

Lidé narození ve znamení Vah jsou velkými milovníky krásy. Jsou šarmantními mistry komunikace a umí si poradit se všemi záludnostmi lidské povahy. Neustále se snaží dávat vše do pořádku. Oproti Blížencům vše řeší s nadhledem a notnou dávkou klidu. Jsou obdarováni estetickým cítěním a mají vynikající vkus, proto se budou dobře cítit v umělecko-sociální sféře.

Štír

Vodní znamení, kterému vládne planeta Pluto spolu s účastí bojovného Marsu. Lidé narození v tomto znamení vynikají nesmírnou laskavostí a obětavostí, která se však, když je zapotřebí, jako mávnutím kouzelného proutku dokáže změnit v bojovnost a útočnost. Mají rádi tajemství a hodí se tam, kde mohou uplatnit svou touhu vše důkladně prozkoumat. Jsou obdařeni schopností pomáhat druhým, nezaleknou se krizových situací a překážky berou jako výzvy. 

Čtěte také: Ženské přednosti podle znamení zvěrokruhu. Poznejte, v čem je skryto kouzlo vaší krásy

Střelec

Proměnlivé ohnivé znamení, kterému vládne optimistická a velkorysá planeta Jupiter. Střelec se nebojí snít a téměř na cokoliv nahlíží pro ostatním s nepochopitelným optimismem. Zároveň klade silný důraz na etické chování a poctivost. Bývá horlivým ochráncem malých stvoření a zastává se všech utiskovaných. Uplatnit se mohou jako nadšení průvodci, učitelé, překladatelé, diplomaté nebo také v médiích.

Kozoroh

Zrozenci v tomto kardinálním zemském znamení, kterým vládne osudová planeta Saturn jsou vytrvalými pragmatiky. Jejich ambicióznost a důslednost je mnohými obdivována i záviděna. Jsou velkými individualisty, kteří si vše nejlépe řídí sami. Mohou vést větší společnosti, pracovat ve státní správě, obchodovat nebo se stát lékařem či právníkem. 

Čtěte také: Psí horoskop: Poznejte svého psa podle znamení zvěrokruhu

Vodnář

Lidé s pokrokovým myšlením vzdušného znamení pod dohledem planety Uran přitahují ostatní jako magnet. Jejich kreativita a psychologický talent pomáhá ve všech organizacích, kde je potřeba jednat s lidmi. Ve své profesi potřebují cítit volnost a možnost změny. 

Ryby

Smyslově založené znamení, kterému vládne planeta Neptun disponuje náklonností k umění a pomáhajícím profesím. Jsou lidmi s všestrannými vlohami, kteří se uplatní v různých oborech sociální sféry. 

Čtěte také: Druidský horoskop: Objevte moudrost keltských stromů