Velký horoskop na letošní měsíc září: Berani budou mít potíže v práci, Býci se dočkají lásky

Velký horoskop na letošní měsíc září: Berani budou mít potíže v práci, Býci se dočkají lásky
Prázdniny pomalu končí, přichází podzim. Vedra vystřídá příjemné babí léto střídané sychravým podzimním počasím. V září nás bude ovládat postavení Saturnu, což nám přinese významné změny v pracovním i v milostném životě.

Pro mnohé znamená září velký zlom a touhu zapracovat na svém osobním rozvoji. Spousta znamení se bude potýkat s úbytkem energie a demotivací. Nechte měsíc plynut, časem se vám elán do života zase vrátí.

Beran (21. 3.-20. 4.)

Berani se budou potýkat s potížemi v práci. Kolegové nebudou chápat vaše nápady, a to povede ke sporům a hádkám. Vy je ale dokážete ustát s chladnou hlavou. Hned na začátku měsíce potkáte velkou lásku. Celkově budete pozitivně naladěni, září pro vás bude příjemné. 

Býk (21. 4.-21. 5.)

Také býci se dočkají lásky, 5. září vás osloví někdo velice zajímavý. Přestože budete mít tendence stahovat se do ústraní a tiše rozjímat, neodmítněte jeho pozvání. V práci se dočkáte zvýšení platu. Příval povinností, které se na vás nahrnou, hravě zvládnete. 

Blíženci (22. 5.-21. 6.)

Blíženci pocítí úbytek energie, stres a sklony k depresím. Abyste si udrželi psychické zdraví, nepouštějte se do velkých výzev. Raději běžte na masáž nebo do přírody. Dávejte si pozor na úrazy a onemocnění. Šetřete se a čerpejte energii na později. 

Rak (22. 6.-22. 7.)

Jestli jste nezadaní, čeká vás v září změna. Opětuje vám city osoba, ke které už delší dobu cítíte sympatie. V práci se připravte na posměšky a nemístné poznámky od kolegů, kteří nebudou rozumět vašim nápadům. Nevěste hlavu a postavte se jim čelem. 

Lev (23. 7.-22. 8.)

Lvům se bude v září dařit po umělecké stránce, zejména hudební. Jestli se chcete učit hrát na nějaký nástroj nebo se zdokonalit ve zpěvu je ideální čas začít na sobě pracovat. V zaměstnání se konečně dočkáte uznání od kolegů i od šéfa.

Panna (23. 8.-22. 9.)

Panny, dávejte si pozor na náladovost a panovačnost, mohly byste si pokazit partnerské i přátelské vztahy. Probudí se ve vás rodičovské sklony, využijte je a podnikněte s dětmi něco nevšedního. Září bude také perfektní čas pro adopci opuštěného zvířátka z útulku. 

Váhy (23. 9.-23. 10.)

Nejspíš nebudete spokojení s chováním vašeho protějšku. Než se to s ním rozhodnete ukončit, buďte trpěliví, nejspíš vás nakonec pochopí a vztah se výrazně zlepší. Pocítíte také velkou potřebu po radikálním úklidu nebo přestavění nábytku. 

Štír (24. 10.-22. 11.)

Září bude pro štíry náročné v zaměstnání. Povinností bude až až. Po 23. pocítíte příval energie a práci hravě zvládnete. Zadaní štíři budou řešit vnitřní spor, zda setrvat ve stávajícím vztahu, nebo se pustit do nového. Svou volbu dobře zvažte. 

Střelec (23. 11.-21. 12.)

V zaměstnání se vám bude perfektně dařit, ale připravte se na to, že kolegové s vámi nebudou ve všem souhlasit. Zvládnete je díky zesíleným vůdčím schopnostem. Od pracovních povinností si nejlépe odpočinete při hraní kolektivních sportovních her. 

Kozoroh (22. 12.-20. 1.)

Nezadaní kozorohové budou mít štěstí, potkají velkou lásku. V práci se dočkáte uznání, ale snahu vám bude narušovat nesoustředěnost a špatné nakládání s časem. Kvůli tomu vás přepadnou melancholické myšlenky. Nenechte se jimi ovládat, raději myslete na budoucnost. 

Vodnář (21. 1.-20. 2.)

Vodnářům prospěje udělat velký domácí úklid. Možná při něm najdete věci, které prodáte za slušné peníze. V osobním životě se připravte na změny. Pozor na sklony k nespolehlivosti, mohly by vám uškodit v práci i ve vztahu s partnerem, přáteli a rodinou. 

Ryby (21. 2.-20. 3.)

Ve vztahu zažijete nejistotu a možná budete chtít od partnera odejít. Své rozhodnutí pečlivě zvažte. Příval povinností vás zavede do depresivních stavů. Relaxujte v přírodě a zaměřte se na zdravou stravu, abyste se udrželi v kondici. 

Zdroje článku: