Velká věštba na duben: Berani budou chtít trávit čas s rodinou, Lvy to bude táhnout na zahraniční cesty

Velká věštba na duben: Berani budou chtít trávit čas s rodinou, Lvy to bude táhnout na zahraniční cesty
V dubnu se konečně oteplí a s vítanou změnou počasí přichází i několik změn v životech mnoha znamení. U většiny z nich naštěstí k lepšímu.

Duben přichází a s ním konečně i pravé teplé jaro. To však není jediná změna, která nastává. Dochází k mnoha planetárním posunům a pro většinu znamení zvěrokruhu tak nastává období velkých změn. Většina z nich je naštěstí k lepšímu.

Beran (21. března - 19. dubna)

Slunce v Beranu vás rozzáří, posílí vaše sebevědomí a pocit vlastní hodnoty. Váš vládce, Mars, konečně po sedmi dlouhých měsících opustil znamení Blížence, a nyní, když je Mars v Raku, vašem čtvrtém domě domova, rodiny a dědictví, byste se mohli na několik měsíců usadit na známém místě. Je to skvělý čas na cestování za rodinou.

Býk (20. dubna - 20. května)

Na začátku měsíce, v pondělí 3. dubna, vstoupí Merkur do vašeho prvního domu vlastního já, vzhledu a identity, kde zůstane nezvykle dlouho, až do 11. června. Pro vás je Merkur zodpovědný za oblast financí a kreativity, takže tato témata se v příštích měsících dostanou do popředí zájmu a život bude také o něco rušnější.

Blíženci (21. května - 21. června) 

V pondělí 3. dubna vstoupí vaše vládnoucí planeta Merkur do znamení Býka, kde se zdrží, až do poloviny června. Býk je vaším dvanáctým domem samoty, ústraní, rozjímání a duševního zdraví, takže to, že se v něm vaše vládnoucí planeta bude nachet delší dobu, svědčí o tom, že se budete muset na delší dobu vzdálit od běžného života a ponořit se sami do sebe.

Rak (22. června - 22. července) 

Období Berana pro vás bývá velmi pracovně zaměřené, protože Slunce v Beranu osvětluje váš desátý dům povolání, profese a zviditelnění. Snažte se však nenechat prací zcela pohltit, mohly by tím vážně utrpět vaše osobní vztahy.

Lvi (23. července - 22. srpna)

Pokud máte letos nějaký měsíc na cestování, je to právě tento. Období Berana bývá pro vás vynikajícím obdobím pro velké cesty, protože Slunce osvětluje váš devátý dům cest. Vaším vládcem je Slunce, a jeho nynější postavení v Beranu vám přináší sebevědomí i potřebnou změnu perspektivy, která vám připomene vašeho vášnivého ducha.

Váhy, v tomto období vás čeká
Váhy, v tomto období vás čeká setkání po letech | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Panna (23. srpna - 22. září)

Období Berana pro vás bývá navenek klidnějším obdobím, ale zároveň silným obdobím pro vnitřní zpracování a uzdravení. Je důležité ctít to, čím procházíte, a tento proces neuspěchat. Beran je vaším osmým domem terapie a emocionálního zpracování, ale také všednějších témat, jako jsou daně, půjčky a dluhy.

Váhy (23. září - 22. října)

Tento měsíc si začínáte nastavovat zrcadlo. Vzhledem k tomu, že Slunce i Jupiter procházejí Beranem, vaším sedmým domem vztahů a partnerství, máte více příležitostí k setkávání s novými lidmi, než jste zažili v posledních několika letech, při té příležitosti revidujete i staré vztahy.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Konečně závan čerstvého vzduchu. I když nejste přesně tam, kde byste chtěli být, jste alespoň mnohem blíž cíli než v posledních měsících. Od loňského podzimu vám pravděpodobně velkou část života zabírala práce, ale nyní, když vaše vládnoucí planeta Mars po sedmi měsících konečně opustila Blížence, se vám nabízí možnost vystoupit z každodenního shonu a zažít něco, co by mohlo změnit váš pohled na život.

Váhy, začíná pro vás období plánování finančních
Vodnáři, začíná pro vás období dlouhodobého finančního plánování | Zdroj: Busra Ispir / Shutterstock

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Pro vás duben začíná vlastně až úplňkem ve Vahách ve středu 5., který upozorní na váš jedenáctý dům přátel, sítí a komunity. Je to vynikající doba pro obnovení kontaktů s přáteli i pro setkávání s novými lidmi.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Jaký je to pocit trochu roztáhnout křídla? Od té doby, co vaše vládnoucí planeta Saturn po třech letech opustila znamení Vodnáře a začátkem března vstoupila do znamení Ryb, se pravděpodobně cítíte pohodlněji, když vystupujete ze své komfortní zóny. Ryby jako znamení mají hodně společného s putováním a nechávají se unášet přílivem a odlivem tam, kam potřebují, využijte toho, že se v nich vaše vládnoucí planeta nachází.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Duben pro vás může být velmi zábavným a rušným měsícem. Po třech letech Saturna ve Vodnáři se vaše vládnoucí planeta dostala do znamení Ryb a přesunula vaši pozornost na dlouhodobé finanční plánování a na způsoby, jak do sebe investovat. Trochu si uvolněte opasek, ale nespěchejte a zůstaňte obezřetní.

Ryby (19. února - 20. března)

V poslední době myslíte hlavně na peníze, a to se v nejbližší době nezmění. Vaše vládnoucí planeta Jupiter se pohybuje Beranem, vaším druhým domem financí, zdrojů a živobytí. Pokud jste se v této oblasti života v poslední době cítili trochu ztraceni, snažte se na sebe nebýt přísní.

Zdroje článku: