Úplňkový horoskop: Velkorysí Berani získají ztracenou rovnováhu, Váhy se vymaní ze starých křivd

Úplňkový horoskop: Velkorysí Berani získají ztracenou rovnováhu, Váhy se vymaní ze starých křivd
Tím, jak stoupají venkovní teploty, sílí i nadvláda Beranů nad ostatními znameními. Mnohem zajímavější událost však nastane 6. dubna, kdy budeme svědky dubnového úplňku, jenž bude vskutku neobvyklý, neboť se zbarví do sytě růžové. V období úplňku posílí i Váhy, kdy se plně projeví jejich přirozená láska ke společenství.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

V rámci posledního stadia Luny zatoužíte po blízkém kontaktu s vaší rodinou a přáteli. Navštěvujte je, pořádejte rodinné sešlosti a radujte se spolu s ostatními, i přesto, že můžete pociťovat jistou zdrženlivost. Od té, skrze sociální interakce, dospějete k rovnováze a projevům velkorysosti. Svým přátelským postojem prospějete ostatním a zároveň posílíte dovednost kompromisu.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Růžový úplněk vás inspiruje k odpočinku, relaxaci a péči o sebe sama. I přes kalendář plný pracovních povinností si dopřejte volný prodloužený víkend. Objednejte si wellness pobyt v příjemném rezortu i v případě, že vás nikdo nedoprovodí. Myslete hlavně na sebe a na své psychické zdraví. Rozjímejte a meditujte.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Nyní se plně projeví váš smysl pro romantiku a sebevyjádření. Pro svou drahou polovičku připravte nečekané překvapení a vykouzlete jí úsměv na tváři. Nezapomínejte však ani na sebe! Plně se věnujte svým zálibám. Tvořte. V případě, že s něčím dlouhodobě nesouhlasíte, projevte svou upřímnost a smysl pro spravedlnost.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Pokud pracujete v kolektivu, nebojte se spolupracovat, řešit dlouho odkládané záležitosti i projevit větší důvěru kolegům, u kterých si nejste zcela jistí, zda jim můžete plně věřit. V období růžové Luny plně projevíte své milé a citlivé chování vůči ostatním a stoupnete tak v jejich očích. Více rozumět si budete i s letitými přáteli, se kterými se shodnete naprosto ve všem.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Otázka komunikace se úzce dotýká i Lvů, avšak ve zcela opačné formě. Projevíte touhu vyřídit si „staré účty“ a zcela projevit svůj názor, i přesto, že jeho vyslovení pro vás může mít fatální následky. V rámci rodiny budete však stálí a zaměříte se na její jednotlivé členy, kterým se budete snažit snést modré z nebe.

Na panny čeká plodný
Na panny čeká úspěch v práci, který jim přinese blahobyt | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Dubnový úplněk vám přinese hojnost a blahobyt. Získáte prosperitu, duševní stabilitu a prožijete nečekané zážitky. Dařit se vám bude především v rámci zaměstnání, kde stoupnete v očích vašeho nadřízeného a dočkáte se dlouho očekávaného zvýšení mzdy, které ve vás vyvolá klid na duši.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Díky úplňku vyplynou na povrch záležitosti, které si nosíte zasuté hluboko ve svém nitru. Řešte je, bojujte za svou vlastní pravdu i přesto, že můžete přijít o kontakt s blízkým člověkem. Úlevu od starostí naleznete v rámci společenských událostí, kterých jste se dlouhodobě stranili. Odpočiňte si u zábavného divadelního představení či shlédněte promítání komediálního filmu. Možná zde potkáte svou pravou lásku!

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Úplněk vybídne náladové Štíry učinit krok zpět a ohlédnout se za jejich činy. Inspirujte se v činech druhých, kteří disponují vysokým potenciálem a vytváří originální tvorbu. Nápadití lidé ve vás vyvolají nadšení a vy znovu naleznete chuť tvořit a stát se součástí inovativního projektu.

Kozorozi mají před sebou aktivní dovolenou
Váhy mají před sebou aktivní dovolenou plnou adrenalinu a vzrušení | Zdroj: Mike_O / Shutterstock

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci v rámci úplňku zůstanou stejně tvořiví, společenští a přátelští jako po celý dubnový měsíc.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorohy čeká úspěšné období, které se dotkne nejen vyššího zisku, ale také nečekaných finančních odměn a profesního růstu. Nebojte se uskutečnit své nejdivočejší sny. Během úplňku budete naplněni energií a byla by škoda jí plně nevyužít.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři budou překypovat nadšením, touze cestovat i objevovat dosud neznámá zákoutí v rámci celého světa. Zainvestujte do aktivní dovolené, při které vám do žil budou neustále proudit dávky adrenalinu a vzrušení. K cestování zlákejte i své přátele, a obohaťte tak jejich životy.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Dubnový úplněk inspiruje Ryby k zaměření se na emocionální stránku osobnosti. I přes vyšší duševní vypětí se snažte být stále soustředěni, mít jasnou mysl a neztrácet chuť inspirovat druhé.

Zdroje článku: