Ravenův horoskop lásky na duben 2023: Býci, Váš partnerský život bude jen kvést, Raci budou v pokušení být svému partnerovi nevěrní

Ravenův horoskop lásky na duben 2023: Býci, Váš partnerský život bude jen kvést, Raci budou v pokušení být svému partnerovi nevěrní
Jste zamilovaní, hledáte lásku nebo se snažíte potkat jen nějaké povyražení? Potom je náš horoskop lásky pro vás. Dozvíte se nejenom to, na co si dát pozor a čeho se na cestě za svojí láskou vyvarovat, ale také to, na co se můžete těšit.

Změní se příští měsíc váš život z důvodu lásky, nebo zůstanete na tom stejném místě a budete si muset počkat na štěstí v dalších měsících roku 2023? To, a ještě více najdete v našem horoskopu lásky od světoznámého Ravena, který vám zodpoví všechny vaše otázky.

Beran (21.3.-20.4.)

Měsíc duben pro vás bude zdrojem silné touhy. Tento měsíc budete oplývat pozitivní energií a partneři/partnerky se na vás budou jen lepit a vy se jich nebudete moci zbavit. Nebuďte však chamtiví. Raven radí, ať se snažíte najít toho, který za to podle vás ze všech nejvíce stojí.

Býk (21.4.-21.5.)

Váš partnerský život bude tento měsíc jen kvést. Raven říká, že s partnerem se budete mít velmi rádi, budete na sebe hodní a bude vám to dokazovat i materiálními dary. Problém však může přijít tehdy, když mu nebudete svoji lásku dostatečně oplácet. Mohlo by tak dojít ke zbytečným hádkám, a to nikdo nechce.

Blíženci (22.5.-21.6.)

Raven vám prorokuje, že v lásce se k vám tento měsíc otočí štěstí zády. Váš partner/partnerka od vás neuvidí žádnou snahu a bude si myslet, že láska a vášeň z vašeho vztahu vyprchala. Neztrácejte však naději a snažte se do vztahu opět vrátit vášeň. Stačí malé gesto, které může vám oběma rozzářit celý den.

Rak (22.6.-22.7.)

Rakům se tento měsíc zjeví nová možnost a budou v pokušení být svému partnerovi nevěrní. Podle Ravena byste se neměli nechat zlákat, protože to vypadá při podlehnutí pokušení na veliké nepříjemnosti.

Rakům se naskytne prostor pro nevěru... využijí šance?
Rakům se naskytne prostor pro nevěru... využijí šance? | Zdroj: Prostock-studio / Shutterstock

Lev (23.7.-22.8.)

Lvi se budou tento měsíc podle Ravena po delším období bez lásky snažit získat opět lásku a pocit porozumění. Půjdou do všeho ale tak po hlavě, že se jim nebude dařit, protože se jich budou všichni bát. Zkuste tak raději zvolnit, na nic nespěchat a být sami sebou. Tento způsob se vám stejně vyplatí nejvíce.

Panna (23.8.-22.9.)

Tímto měsícem pro vás začne období vzrušení. Budete plni touhy a ať už stálému partnerovi nebo novému nedopřejete ani chvíli oddych. Podle Ravena je tento měsíc jako stvořený k dobrodružství, a proto se nebojte experimentovat.

Váhy (23.9.-23.10.)

Raven varuje, že z vašeho vztahu bude po několika dlouhých letech mizet láska a vy začnete pochybovat o tom, zda je toto ta cesta, která je ta pravá. Váš partner však tuto krizi vycítí a bude se snažit vám připomenout, že je tu pro vás. Zahoďte tak veškeré pochybnosti a věnujte se svému partnerovi naplno. Zaslouží si to!

Štír (24.10.-22.11.)

Dle Ravena to vypadá to na to, že váš dlouhodobý vztah bude směřovat ke svému konci. Vaše cesty se rozdělí a vy budete zažívat hořký smutek. Je zde ale naděje, že se ke konci měsíce objeví někdo, kdo vám opět dá pocit zamilovanosti, a tak neklesejte na mysli a dopřejte si to, co si zasloužíte.

Střelec (23.11.-21.12.)

Střelci by neměli dle Ravena zapomínat na projevy lásky svému partnerovi. Jejich partner bude totiž tento měsíc na pochybách, zda to, co spolu máte stojí za to. Snažte se mu tak ukázat, že o něj stále stojíte a nebojte se až kýčovitých projevů. Alespoň pořádně uvidí, že jste si stále vědomi jeho ceny.

Kozoroh (22.12.-20.1.)

Kozorozi budou tento měsíc podle Ravena doslova zářit. Pokud se tak snažíte již delší dobu o partnera a snažíte se najít lásku. Tento měsíc by k tomu mohl být jako stvořený. Nebojte se tak odvázat a choďte mezi lidi. Vyplatí se to.

Vodnář (21.1.-20.2.)

Vodnáři se nemusí dle Ravena ničeho bát. Tento měsíc proběhne bez větších problémů a váš životní klid tak nebude nikdo narušovat. Na konci měsíce však zbystřete, protože neočekávané se může stát a láska vás může velmi překvapit.

Ryby (21.2.-20.3.)

Ryby by se měly snažit trochu brzdit a měly by se snažit nepřepálit začátek. Dle Ravena potkáte sice lásku, ale pokud se bude jednat o dlouhodobý vztah, nemusíte se snažit všechno stihnout hned na začátku. Zpomalte a užijte si to. Začátky vztahů jsou totiž to nejhezčí.

Zdroje článku: