Věrnost podle slunečních znamení. Na koho si dát pozor

Věrnost podle slunečních znamení. Na koho si dát pozor
Na koho se můžete v partnerství opravdu spolehnout, a kdo má sklony k přelétavosti? U každého z dvanácti znamení zvěrokruhu je to trochu jinak. Zjistěte si, u koho si dát pozor.

Beran

Lidé narození v tomto znamení obzvlášť v mladším věku prahnou po svobodě a dobrodružství. Sami jsou velice žárliví a rozchod prožívají dramaticky, ale dokážou se rychle oklepat a znovu zamilovat.

Býk

Býci jsou věrné znamení. Zakládají si na věrnosti a zodpovědnosti. Vyžadují dostatek erotických podnětů. Pokud se jim jich nedostává, dokážou být nevěrní, i přestože svého partnera milují. 

Blíženci

Blíženci rádi flirtují a obzvlášť v mládí skočí do povrchního vztahu bez opravdové vášně. Jsou-li ve vážném vztahu šťastní, nevěra jim je cizí. 

Rak

Člověk narozen v tomto znamení vyžaduje mnoho lásky, něhy a souznění. Nedostává-li se mu těchto kvalit, dokáže se opravdově platonicky zamilovat. Nevěrný může být z citových důvodů, ale zpravidla tím sám velmi trpí a má výčitky svědomí.

Lev

Pokud Lev skutečně miluje, a je o něj výsostně pečováno, bývá věrný a oddaný. V opačném případě je mistr v zatloukání. Žhavé románky jsou pro něj neodolatelným pokušením a se stejnou vášní projevuje vlastní žárlivost.

Panna

Zrozenci ve znamení Panny hledají trvalou lásku. Nevěrní jsou zřídka, nemají rádi změny a stejně neradi riskují. 

Váhy

Váhy potřebují být milované a uctívané. Sex si rády užívají včetně dlouhé předehry. Rodina a harmonický domov je pro ně na prvním místě, ale pokud v partnerství nejsou milovány, dokážou rychle pálit mosty. 

Štír

Štíři jsou největší žárlivci. Vztahy poskvrněné nevěrou rázně ukončují či alespoň naplánují dokonalou pomstu. Sami hledají spřízněnou duši pro celý život, které se naprosto oddají. Všechno nebo nic, to je heslo Štírů.

Střelec

Pravý Střelec je mistr nevěry, lásku na jednu noc si dokáže pořádně užít. Obzvlášť v mladém věku mívá sex jako koníček a s věrností si hlavu příliš neláme. 

Kozoroh

Konzervativní přístup Kozoroha zajistí ve vztahu naprostou věrnost. Odpovědnost vyžaduje i od svého protějšku a může se projevovat žárlivě. 

Vodnář

Vodnář se dokáže rychle zamilovat a stejně rychle ze vztahu umí utéct, obzvlášť nemá-li pocit svobody.  S věrností si hlavu moc nedělá. Jedině, že by potkal spřízněnou duši, která mu dopřává osobní volný prostor a nebrání v rozletu.

Ryby

Ryba miluje celým svým srdcem. Vyžaduje časté a upřímné vyznání lásky, oporu a zázemí. Pokud je nevěrná, tak jedině že miluje oba partnery stejnou měrou. Chaotická Ryba se může ve svých citech ztratit, ale její upřímnost nevěru dlouho neutají.