3 znamení zvěrokruhu, kterým hrozí, že brzy přijdou o práci. Která to jsou?

3 znamení zvěrokruhu, kterým hrozí, že brzy přijdou o práci. Která to jsou?
Stejně jako se probouzí příroda po zimě, tak přichází změny do života lidí. Někteří to pocítí v práci. Důležité je ale poznamenat, že pokud přichází jakékoliv změny, neměli bychom se jim bránit - tak totiž brzdíme energii, která má plynout. Otevřete mysl a srdce novému a s pokorou se rozlučte s čímkoliv, co už vám v životě nedává smysl.

U všech tří znamení převládá velké napojení na rodinu a obavy z toho, jak by reagovali, kdybyste udělali změnu. Vy ale nemůže žít podle ostatních. Musíte poslouchat svůj rozum a pocity. Pokud budete šťastní vy, tak věřte, že to ocení i ti nejbližší. 

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři opravdu vám hrozí, že přijdete o práci. Nicméně u vás bude nejlepší, když si udržíte kariéru takovou, jakou máte. Dlouhodobě se ale zaměřujete pouze na podávání výkonu, dodělání všeho, co je potřeba a úplně zapomínáte na lidskou stránku. Být dobrým kolegou je totiž součástí každodenní práce, zaměřte se na vztahy. Nemusíte hned nutně každého v práci zvát na kávu, ale stačí když mile pozdravíte a usmějete se. Abychom prošli určitou osobnostní změnou, tak nemusíme měnit vše kolem nás. Stačí, když se zaměříte na svoje nitro. Nejen, že to ocení ostatní, ale hlavně vy se budete cítit šťastnější. 

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Pokud máte více zdrojů příjmů, tak opravdu v blízké době o jeden přijdete. Nemusí to ale znamenat nic hrozného, naopak - když se jedny dveře zavřou, jiné se totiž otevřou. Nyní ale není pro nové příležitosti prostor, jelikož máte úplně plnou kapacitu. S radostí odejděte od projektů, které už vám daly to, co měly. Nehledejte aktivně náhradu. Více volného času využijte pro svoje přátele, pro rodinu nebo jen pro své záliby. Uvědomíte si, že se až moc ženete za úspěchem, penězi a ambicemi a zapomínáte na jednoduché věci v životě, které často přinášejí to největší štěstí - úsměv od milované osoby, zdravé a dobré jídlo, jarní vánek, příroda…

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Okolí z vás už dlouho cítí, že nejste úplně spokojení, ale vy stále setrváváte ve starých kolejích. Bojíte se vystoupit z komfortní zóny a zažít nové věci, také si najít práci, která více sedí k vaší osobnosti. Tohle ale vnímá i váš šéf a kolegové, kteří chtějí, abyste byli spokojení i za cenu toho, že vás budou muset nechat jít. Přiznáte si konečně, že je opravdu čas na změnu, začnete totiž pociťovat velkou únavu. To se projevu proto, že žijete proti své duši. Vy ale musíte najít práci, která vás bude naplňovat a dodávat energii. Budete překvapeni, jelikož vás rodina maximálně podpoří, a tak opadnou ty největší obavy.

Zdroj článku:
  • Autorský text