Velký horoskop štěstí na duben: Býci odhalí falešného člověka, Raky čeká láska

Velký horoskop štěstí na duben: Býci odhalí falešného člověka, Raky čeká láska
Každý touží po něčem jiném. Štěstí je ale pravděpodobně na seznamu přání každého z nás. Jaké štěstí na Vás a Vaše znamení zvěrokruhu čeká v měsíci dubnu? 

Štěstí čeká v dubnu na každého z nás. Někdo se dočká pracovních úspěchů a skvělého finančního ohodnocení, někomu se podaří vyřešit problémy, kterého už delší dobu trápily. Jiný si zase bude užívat lásku a romantiku a na některé z nás zase čeká zlepšení zdraví a celková spokojenost. Jaké štěstí si osud chystá pro Vaše znamení zvěrokruhu? Na to jsme se zeptali tarotových karet. Máte se opravdu na co těšit.

Beran (21.3. - 20.4.) 

Rytíř holí 

V dubnu budete plní energie a odvahy. Do úkolů a projektů se budete vrhat po hlavě a vysloužíte si tak obdiv svého okolí. Dejte si ale pozor, ať nepřepálíte start. Rychle by Vám energie došla a Vy byste tak skvěle započaté úkoly nezvládli dokončit. Vsaďte raději na systematickou a soustavnou práci. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

Pětka mečů

Duben pro Vás ze začátku možná nebude vypadat zcela vesele, ale nakonec se vše dobré obrátí. Potrápí Vás člověk, který se nad Vámi bude snažit zvítězit a nebude se bát použít žádné zbraně. Nemusíte mít ale strach. Pravda nakonec vyjde najevo a Vám se bude skvěle dařit. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Pětka holí 

Tento měsíc se konečně dočkáte dořešení sporů s partnerem, nebo velmi blízkým člověk. Poslední dobou jste si příliš nerozuměli, ale to se nyní změní. Najdete společnou řeč a vše si vyříkáte. Vás vztah to dokonce ještě upevní. 

Rak (22.6. - 22.7.) 

Rytíř pohárů 

Největšího štěstí se v dubnu dočkáte především v oblasti lásky. Zažijete spoustu láskyplných gest a příjemných chvil. Budete mít totiž hodně fantazie, a tak budete stále vymýšlet nové aktivity, které můžete jako pár podniknout. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Páže holí 

Největší štěstí Vám přinese nabídka, kterou v dubnu obdržíte od člověka z Vašeho okolí. Může se jednat nejen o nabídku pracovní, ale také třeba o nabídku k sňatku. Nebraňte se tomu a s chutí se vrhněte do nových projektů a aktivit.

Váhy čeká štěstí díky pozitivnímu přístupu
Váhy čeká štěstí díky pozitivnímu přístupu | Zdroj: Maria Markevich / Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.) 

Šestka pohárů 

Do života Vám zasáhne minulost. Pokud si z ní dokážete vzít to nejlepší, dočkáte se obrovského štěstí. Snažte se dívat na to pozitivní, co se Vám v minulosti událo a poučte se ze svých chyb. Nijak se ale nenechávejte strhnout přehnanou nostalgií, nebo dokonce výčitkami. 

Váha (23.9. -23.10.) 

Pětka holí 

Abyste byli v dubnu šťastní, budete muset pořádně zabojovat. Obrňte se trpělivostí a pusťte se s chutí do boje. Pozitivní přístup a očekávání šťastných výsledků Vám v tom může velmi výrazně pomoci. Máte na to, tak se nebojte a směle do toho. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Měsíc 

V dubnu budete vystaveni lžím a intrikám. Díky Vaší velmi silné intuici ale tyto nekalé úmysly velmi rychle odhalíte a zabráníte tak velmi nepříjemné situaci. Nebojte se, tuto situaci zvládnete a ještě využijete ve svůj prospěch.

Střelci budou aktivní a začnou hledat způsoby, jak svého štěstí dosáhnout
Střelci budou aktivní a začnou hledat způsoby, jak svého štěstí dosáhnout | Zdroj: Klever LeveL / Shutterstock

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Čtverka pohárů 

Prošli jste si obdobím, které pro Vás nebylo příjemné. Měli jste pocit, že nežijete život, jaký jste chtěli. V dubnu se ale rozhodnete vzít život do svých rukou a pracovat na svém štěstí. Budete aktivní a začnete hledat způsoby, jak dosáhnout toho, co si opravdu přejete.

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Věž

Na konci dubna nebude u Vás nic takové, jako bylo na jeho začátku. Situace, která Vás dlouhou dobu trápila a zdála se neřešitelná, najde konečně své řešení. Přijde to jako blesk z čistého nebe a Vy pomalu ani nedokážete uvěřit, jak skvěle se situace ukončila. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Trojka pohárů

Největší štěstí Vám v dubnu přinesou přátelé, partner/partnerka a Vaše rodina. Budete zažívat nádherné chvíle, mnoho smíchu a radosti. Vyrazit můžete do přírody, na výlet a nebo třeba uspořádat doma večírek. Zábavné hry mohou být vrcholem takové akce.

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Šestka pentaklů 

V dubnu Vás největším štěstím naplní pomoc ostatním. Rozhlédněte se kolem sebe a zjistíte, kdo vlastně Vaši pomoc potřebuje. Můžete přispět na charitu, nebo třeba jen podržet sousedce dveře a popřát jí krásný den. 

Zdroj článku:
  • Autorský text