Finanční problémy pro tři znamení. Blíženci budou rozhazovat z nudy, Panny si musí dát pozor na unáhlené nákupy

Finanční problémy pro tři znamení. Blíženci budou rozhazovat z nudy, Panny si musí dát pozor na unáhlené nákupy
Pokud jste se narodili ve znamení blížence, panny, nebo štíra, finančně se Vám v dubnu příliš dařit nebude. Jak minimalizovat ztráty a zabránit tak finanční nestabilitě? 

V oblasti financí nebudou mít v dubnu tato znamení příliš štěstí. Blíženci a panny se o peníze nejspíš připraví sami, ale štíři si musí dát velký pozor na někoho ze svého okolí. Problém ale může být také s úřady. Našli jste na tomto seznamu také svoje znamení? Netruchlete. Pokud budete obezřetní, vyhnete se komplikacím a nemusíte nakonec přijít vůbec o nic. Pokud si budete dávat dostatečný pozor, nemusí se toto nepříjemné proroctví vůbec naplnit. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) - Čtverka pohárů 

V dubnu budete propadat velmi nepříjemným pocitům, které budou pramenit především z nudy a nicnedělání. Tyto pocity se budete snažit zahánět nakupováním. Ležení na gauči s telefonem v ruce totiž vyloženě vybízí k projíždění nejrůznějších eshopů a neuváženému házení zboží do virtuálních košíků. Toto jednání Vás ale může dostat do nepříjemné situace. Náladu Vám totiž zlepší pouze na chvíli. Chvíli po zaplacení si totiž uvědomíte, že jste peníze utratili naprosto zbytečně za něco, co ve skutečnosti vůbec nepotřebujete a používat to budete jen pár dní, a to z pocitu viny.

Utracené peníze Vám už ale nikdo nevrátí a budou Vám chybět zrovna ve chvíli, kdy je budete potřebovat na něco opravdu důležitého, nebo dokonce vysněného. Zkuste si zlepšovat náladu raději procházkou s přáteli, pěkným filmem, sportem, nebo třeba relaxací a beauty péčí o tělo. 

Nicnedělání budete zahánět nákupy, není to už mánie?
Nicnedělání budete zahánět nákupy, není to už mánie? | Zdroj: Jag_cz/ Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.) - Sedmička pohárů 

V dubnu uvidíte svou finanční situaci růžovější, než jaká ve skutečnosti je. Vaše finanční rezerva Vám bude připadat dostatečná, a tak se rozhodnete vyhodit si trochu z kopýtka. Budete si chtít koupit vše, co se Vám líbí a dopřát si masáže a nejrůznější zkrášlovací procedury. Toto chování ale není příliš zodpovědné. Co cesty se Vám totiž mohou postavit nečekané situace a výdaje, na které bude Vaše finanční rezerva sotva stačit. Je samozřejmě v pořádku, abyste si udělali radost.

Jen si dobře rozmyslete, jestli vše z Vašeho pomyslného seznamu potřebujete tak nutně a především, zda to potřebujete za každou cenu. Pokud budete soudní a vyhnete se impulzivním nákupům, nemusíte se ničeho bát. Tuto situaci s přehledem ustojíte. Zvážit můžete také nějaký příležitostný přivýdělek, který Vaši finanční situaci pomůže zlepšit. 

Štír (24.10. - 22.11.) - Sedmička mečů 

Vaše finanční gramotnost je na velmi vysoké úrovni. Jste poměrně spořiví a víte, co si můžete dovolit. Chováte se při obchodech a nákupech tak, abyste neohrozili svou finanční stabilitu. Ohrozit ji ale může někdo z Vašeho okolí. Finanční problémy Vám tak může způsobit někdo ve Vašem zaměstnání, kdo se na Vás pokusí hodit vlastní chybu. Pozor si dejte také na úřední záležitosti. Pohlídejte si především včasné zaplacení všech poplatků a smluv. Vyhnete se tak tučné pokutě. 

Zdroj článku:
  • Autorský text