4 znamení, která se neustále ujišťují, že je máte rádi

4 znamení, která se neustále ujišťují, že je máte rádi
Někomu stačí říci jednou, že ho máte rádi nebo ho milujete, jinému člověku není dostačující, pokud mu to řeknete pětkrát denně. Někteří lidé totiž trpí nedostatkem sebevědomí, což je mnohdy způsobeno špatnou životní zkušeností. Tato znamení však mají sklon si myslet, že je blízcí nemají rádi.

Lev (23. července – 22. srpna)

Potřebuje se o lásce svých blízkých i svého partnera neustále přesvědčovat. Vždy se ptá, zda ho stále máte rádi. Potřebuje být za hvězdu za všech okolností a ani svými činy ho nedokážete plně přesvědčit, že jste v jeho přítomnosti šťastní. Obzvláště pokud jste jeho partnerem, bude se Vás neustále vyptávat, zda se ve vztahu nenudíte a zda není nic, čím by mohl váš vztah vylepšit. Nedá si pokoj, dokud od Vás neuslyší konkrétní odpověď, vyhýbavé odpovědi mu stačit nebudou. Ani jako jeho známý ale nejste před jeho dotazy v bezpečí, dokud mu soustavně nebudete říkat, jak je zábavný.

Rak (22. června – 22. července)

Tento člověk se obává, že něco pokazí a vztah s Vámi se změní k horšímu. Musíte k němu mluvit jemně, aby měl pocit, že ho máte rádi. Avšak někdy ani to nestačí, Rak příliš přemýšlí o svých vztazích a bojí se, že nejsou tak perfektní, jak si myslí, že jsou. Pokud mu několikrát během hodiny neřeknete, že s ním rádi trávíte volný čas a nejraději byste se od něho nikdy nehnuli, jak se o Vás dobře stará, je to pro něj signál, že něco možná není v pořádku, že možná udělal něco špatně. Obzvláště jste-li si s ním hodně blízcí, bude smutnit, přestože k tomu nemusí mít důvod.

Raci hodně přemýšlejí o vašich citech k nim
Raci hodně přemýšlejí o vašich citech k nim | Zdroj: StunningArt / Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Občas se může projevit jejich horší stránka, hlavně pokud jim nic nevychází a přijdou za Vámi, aby si zlepšili náladu. Mají tendenci být neustále ve stresu, pokud jim jeden člověk řekne, že něco udělali špatně. Neustále se u Vás budou ujišťovat, že stojí za to a nejsou zbyteční. Tento člověk od Vás bude chtít slyšet jen a jen chválu a také se bude soustavně ptát, zda ho máte rádi. V tuto chvíli musíte být opatrní, poněvadž i jedno špatně pochopené slovo ho může ještě více rozesmutnit. V této době také bude chtít objímat, a to hodně.

Beran (21. března – 19. dubna)

Neustále vyhledává pochvaly. Nemá rád, když se na něj lidé mračí, a naopak aktivně vyhledává přítomnost optimistických lidí. Pokud se s ním nacházíte v jakémkoliv vztahu, zřejmě to je Váš příklad. Chce se bavit. Někdy ale udělá naprostou pitomost a potom je na jeho přátelích či partnerovi, aby ho ujistili, že to, co udělal, není tak špatné. Z tohoto důvodu bude vyhledávat Vaši přítomnost a ujišťovat se, že ho máte stále rádi a plně ho podpoříte, cokoliv udělá.

Zdroj článku: