Kariérní horoskop: Jaké profese jsou ideální pro Berany

Kariérní horoskop: Jaké profese jsou ideální pro Berany
Seznámení se s vlastnostmi vašeho hvězdného znamení vám může pomoci při hledání toho správného zaměstnání. Berani, podívejte se, které profese by vás mohly naplňovat a umožnit vám osobní rozvoj.

Berani jsou rádi v popředí. Jejich sebevědomí a odvaha jim dodává sílu k podnikání, vedení firem nebo k akčním profesím, kde záleží na rychlém rozhodování. Jsou srdeční a velkorysí, proto se dle Roye Gilletta často objevují tam, kde mohou pomáhat druhým. 

Beran se jako zaměstnanec dokáže snadno podřídit a dodržovat předem stanovená pravidla, a to i přes svou silnou potřebu nezávislosti. Je bystrý a pečlivě vnímá všechny chyby svých kolegů i nadřízených, ale vše si nechává pouze pro sebe. Pokud se dostane do potíží a je nespravedlivě obviněn, teprve pak předloží seznam nečestného jednání. Beran nemá problém pracovat přesčas, pokud je mu zaručena dobrá finanční odměna. 

Sportovec

Zdroj: Autor: Dudarev Mikhail / Shutterstock

Ve sportovní kariéře je na prvním místě především talent. Ale pokud se osud sportovce sejde se znamením Berana, tato kombinace bude fungovat výtečně. Propojí-li se jeho energie, vášeň a odhodlání, úspěch ve sportovní kariéře je zaručený.

Policista

Ovládne-li Beran svůj oheň a výbušnost udrží na uzdě, může se stát skvělým policistou. Jeho smysl pro morálku a povinnost mu v roli policajta přináší výhodnou pozici, kdy může vést a inspirovat ostatní. 

TIP: Horoskopy

Sanitář

Také v profesi sanitáře může být Beran velmi úspěšný. Jeho schopnost rychle reagovat spojená s touhou pomáhat druhým z něj dělá skvělého řidiče sanitky. 

Podnikatel

Novátor, který se nebojí riskovat jako Beran, v businessu velmi rychle a snadno prorazí. V podnikatelském světě se učí čile a nové poznatky ihned uvádí do praxe. Je také velmi dobrý ve vedení a motivování zaměstnanců. Práci snadno deleguje na druhé a v čele firmy se cítí pohodlně.

Manažer prodeje

V této profesi mají Berani příležitost ukázat své vůdčí schopnosti a dělat si práci svým osobitým způsobem. Při získávání obchodních kontraktů hraje velkou roli adrenalin. A právě to bývá pro Berany motivací k lepším výkonům. 

Hasič

Berani jsou ochotni se vypořádat téměř s jakoukoli výzvou. Smysl pro dobrodružství jim není cizí a jako ohnivé znamení jsou velmi odvážní. Rádi se starají o bezpečnost druhých a pokud jsou přitom vidět v popředí, tím lépe. 

Pokud jste Berani, možná jste se v některých povahových vlastnostech poznali. Uvedené profese mohou být podnětem k přemýšlení nad výběrem té správné kariérní cesty.

Čím více se zorientujete sami v sobě, zjistíte v čem jste dobří a co vás motivuje, tím větší je pravděpodobnost, že najdete práci, která splní vaše očekávání a přinese vám do života nové podněty k osobnímu růstu.  

 

Zdroje: