Velký velikonoční horoskop: Lvi budou chtít všechno a všechny organizovat, Raci budou řešit vztahové problémy

Velký velikonoční horoskop: Lvi budou chtít všechno a všechny organizovat, Raci budou řešit vztahové problémy
Tyto Velikonoce s sebou pro některá znamení nesou i četné výzvy. Bojovat se bude hlavně na poli vztahů.

Je před námi dlouhý velikonoční víkend a s ním i množství zajímavých zážitků. Mnoho znamení bude v trochu jiném rozpoložení než obvykle, ale velká dramata by se měla skoro všem vyhnout. Pokud už přece jen k nějakým konfliktům dojde, snažte se je řešit s chladnou hlavou a nezapomínejte, že by měli být Veselé Velikonoce.

Beran (21. března - 19. dubna)

Milí Berani buďte tyto svátky opatrní a nenechte se unést svou energií a nadšením, protože by to mohlo vyústit v nepříjemné zranění nebo nějaké jiné nebezpečí. Je důležité, abyste našli rovnováhu mezi aktivitou a odpočinkem. Můžete se také těšit na příjemný čas s rodinou nebo přáteli.

Býk (20. dubna - 20. května)

Býci, vy se budete cítit trochu zmateni, protože se kolem vás bude odehrávat mnoho změn. Většina z nich se vás však nebude dotýkat osobně, proto můžete zůstat v klidu. Může to být navíc příležitost pro růst a nové zážitky, ale zároveň buďte opatrní a dbejte na své pohodlí.

Blíženci (21. května - 21. června) 

O Velikonocích budete plni energie a kreativity. Můžete dokončit ještě nějaký zajímavý velikonoční projekt a ohromit své blízké. Je zde ale velké riziko, že se nebudete moct soustředit a energii navíc zbytečně promrháte, proto se věnujte jen jedné věci.

Rak (22. června - 22. července) 

Raci by měli v této době uplatňovat své citlivé a empatické stránky. Je možné, že budete muset řešit nějaké vztahové problémy a Velikonoce k tomu budou dobrou příležitostí. Pokud zůstanete věrni své duši a citlivému přístupu, vše vyřešíte naprosto bez problému.

Lvi (23. července - 22. srpna)

Lvi budou pociťovat zvýšený tlak, aby uspěli a byli vnímáni jako vůdčí postavy. Nezapomínejte však, že ne vždy musí být vše jen a jen podle vás. Vaše potřeba vést by vás neměla ovládnout, opravdu nemusíte organizovat velikonoční oslavu u sousedů. Nezapomínejte také na své vlastní touhy a závazky a hlavně na své blízké.

Panny budou
Panny budou tyto Velikonoce trochu nesoustředěné a rozptýlené | Zdroj: Ground Picture / Shutterstock

Panny (23. srpna - 22. září)

Panny budou tyto Velikonoce trochu nesoustředěné a rozptýlené. Pokud žijete sami, možná si ani nevšimnete, že nějaké Velikonoce jsou. Snažte se najít rovnováhu mezi prací a odpočinkem. Může se také objevit příležitost k novým projektům a vztahům.

Váhy (23. září - 22. října)

Váhy by měly být věrny svému znamení a soustředit na vytváření rovnováhy ve svých vztazích. Nejspíš budete muset vyřešit nějaké konflikty a najít společnou řeč s lidmi kolem sebe.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Štíři budou v této době plni energie a vášně, ale mohou se také objevit nějaké konflikty. Tyto Velikonoce pro vás bude důležité najít způsob, jak se s těmito situacemi vypořádat.

Střelci pocítí
Střelcům se může naskytnout příležitost cestovat | Zdroj: REDPIXEL.PL / Shutterstock

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Střelci pocítí touhu po dobrodružství a nových zážitcích. Je možné, že se vám naskytne příležitost cestovat nebo objevovat nové oblasti svého života.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Kozorohové stráví Velikonoce pracovně. Buď budete přímo pracovat, nebo nad prací alespoň přemýšlet. Rýsuje se kariérní postup nebo možnost dokončit nějaký důležitý projekt.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Vodnáři by se mohli cítit trochu osaměle. Měli byste však zůstat věrni svým hodnotám a principům a hledat způsoby, jak se zapojit do společnosti.

Ryby (19. února - 20. března)

V období Velikonoc se Ryby budou cítit ještě citlivější než obvykle. Můžete se cítit také trochu zmateně nebo ztraceně, takže je důležité, abyste věnovali nějaký čas zhodnocení situace. Důležitou roli budou hrát vztahy s blízkými lidmi, obzvláště s rodinou.

Zdroje článku: