Panna a láska: Která znamení se k vám nejvíce hodí

Panna a láska: Která znamení se k vám nejvíce hodí
Partnera si vybíráte vždy na celý život. Musí to být tolerantní parťák, který vám pomůže vybudovat rodinné zázemí a pochopí vaši touhu po perfekcionismu. Váš ideální partner by měl oceňovat vaši chytrost a pracovitost a umět ve vás probudit vaši skrytou divokost.

Býk

S tímto vášnivým znamením budete sdílet mnoho hodnot a cílů. Máte podobný vztah k práci, přístup k životu i k penězům. Býk vás ohromí svou obětavostí a vy ho zase upoutáte hbitým myšlením.  Oba si ceníte stability ve vztahu, útulného domova a psychické podpory, kterou v sobě navzájem velice rychle najdete. 

Rak

Toužíte po pevném rodinném zázemí, stabilitě a klidu, a přesně to vám poskytne partner ve znamení Raka. Překonáte-li počáteční neshody, které mezi vámi nastanou, můžete se dopracovat ke krásnému dlouhodobému vztahu. Na nic nespěchejte a snažte se nebrat si vrtochy Raka osobně. Spojovat vás bude touha po uspokojivé kariéře i radost z útulného domova.

Zdroj: Autor: Monkey Business Images / Shutterstock

Štír

Štír vás přitahuje svou tajemností a vytrvalostí, vy jemu zase imponujete svou stabilitou a jistotou. Váš vztah bude nabitý vášní a vzájemnou ohleduplností. Aby to však fungovalo, budete se muset naučit odlišný jazyk vašeho partnera. Silné Štírovy emoce s vámi mohou pěkně zamávat. 

Aby to však fungovalo, budete se muset naučit odlišný jazyk vašeho partnera. Silné Štírovy emoce s vámi mohou pěkně zamávat. 

Kozoroh

Kdo jiný ocení pečlivě poskládané prádlo a mistrně naplánované aktivity víc než Kozoroh. Ale teď vážně. S Kozorohem jste vůbec nejpracovitější znamení ze všech. Se svou profesí to myslíte opravdu vážně. Kde jinde byste se měli seznámit než na pracovišti. Pokud se naučíte si na sebe najít mezi tou spoustou povinností čas, budete se neustále inspirovat a povzbuzovat a stanete se partnery na celý život. 

Panna

S druhou Pannou si budete náramně rozumět, ale otázka je, zda vám to bude stačit. Oba jste perfekcionisté a velcí kritici. Jelikož jste výborní v komunikaci, je dost pravděpodobné, že se dokážete ve většině případů domluvit a přizpůsobit. Nenechávejte dveře otevřené pesimismu a zkuste se navzájem více pošťuchovat a dělat si ze sebe legraci. Uvolnění je ve vašem vztahu třeba pravidelně dávkovat. 

Ryby

Spojuje vás mírumilovná povaha a ochota pomáhat druhým. Je však zcela jisté, že kolem sebe budete dlouho chodit, než mezi vámi skutečně k něčemu dojde. V dlouhodobém partnerství se můžete skvěle doplňovat, vy budete zajišťovat praktické věci a Ryby se postarají o váš odpočinek.

Je důležité zmínit, že zde uvádíme kompatibilitu slunečních znamení. Pro přesnější informace o páru je nutné vypočítat postavení všech ostatních planet a určit jejich vzájemné interakce.

Zdroje: