Býk a láska: Která znamení zvěrokruhu se k vám nejvíce hodí

Býk a láska: Která znamení zvěrokruhu se k vám nejvíce hodí
Mezi vaše životní cíle patří bezpečný domov a spokojená rodina. Jakmile se pro něco rozhodnete, vytrvale si za tím jdete. Hledáte lásku na celý život a někoho, kdo s vámi bude obdivovat krásy života. Podívejte se, s kým vám to bude klapat.

Rak

Raci stejně jako vy milují klasickou romantiku. Toužíte-li po květinách, večerech při svíčkách a procházkách při západu slunce, Raci jsou těmi pravými pro vás. Oba si ceníte domova a rodiny a záleží vám na finančním zabezpečení. Občas budete bojovat s tvrdohlavostí, ale díky Račí laskavosti je pravděpodobné, že se spor rychle rozpustí.  

Zdroj: Autor: Jacob Lund / Shutterstock

Panna

S tímto vášnivým znamením budete sdílet mnoho hodnot a cílů. Máte podobný vztah k práci, přístup k životu i k penězům. Panna vás ohromí svým hbitým myšlením a vy ji zase upoutáte svou obětavostí. Oba si ceníte stability ve vztahu, útulného domova a psychické podpory, kterou v sobě navzájem velice rychle objevíte. 

Kozoroh

Oba jste spolehliví a vytrvalí. Vy na Kozorohovi obdivujete jeho profesionalitu a smysl pro humor, on na vás zase vaši rozumnou a opatrnou povahu. Vaše názory budou pravděpodobně hodně podobné, a to včetně pohledu na manželství a rodinu. Kozoroh je pro vás bezpečnou volbou. Bude pro vás vytvářet stabilní domov a bezpečí. 

Ryby

Oba jste romantičtí, vášniví a starostliví. Pokud dokážete navzájem ocenit své silné stránky, které tomu druhému chybí, můžete si vybudovat romantický a na pevných základech založený vztah. Zatímco vy Rybám poskytujete bezpečný přístav, ony vynikají v soucitu a vnímavosti. Máte se od sebe dost co učit, záleží na vás, jestli toho využijete nebo necháte vztah vyšumět.

Štír

Váš vztah bude nabitý energií a vášní, přitahuje vás živočišnost a naprostá odlišnost. 

Oba můžete být trochu panovační, nemáte totiž rádi, když vám kdokoli mluví do života. Naučíte-li se respektovat a necháte-li občas toho druhého vyhrát, můžete tvořit šťastný pár na dlouhá léta. 

Býk

Budete si skvěle rozumět, protože máte mnoho společného. Jste výborní hospodáři a společně vytvoříte útulný domov. Jen pozor na vaše tvrdé hlavy, síla s kterou si někdy stojíte za svými názory se může lehce obrátit proti vám. 

Je důležité zmínit, že zde uvádíme kompatibilitu slunečních znamení. Pro přesnější informace o konkrétním páru je nutné vypočítat postavení všech ostatních planet a určit jejich vzájemné interakce. 

Zdroje: