Rak a láska: Která znamení zvěrokruhu se k vám nejvíce hodí

Rak a láska: Která znamení zvěrokruhu se k vám nejvíce hodí
Tvrdí se o vás, že jste symbolickou matkou horoskopu. Toužíte se o všechny postarat, nikoho nenecháte na holičkách, ale také vám nic neunikne. Někdo vaši péči ocení, ale někdo se jí může leknout a utéct. Nedělejte si starosti, vaše citlivost a hluboká láska připoutá přesně ty, kteří po ni touží, a ty ostatní prostě nechte jít.

Štír

Se Štírem patříte mezi vodní znamení, a tak vaše partnerství bude velmi emocionální a pravděpodobně i hluboké. Budete si skvěle rozumět i beze slov. Vašemu vztahu nebude chybět vzájemná úcta a porozumění. Budování útulného domova se může stát vaším společným záměrem. Vy toužíte po domácím bezpečí a Štír se snaží vytvořit skutečné zázemí klidu a soukromí. Jediné, co vás může ohrozit, je plíživá žárlivost. 

Zdroj: Autor: Daniel Eskridge / Shutterstock

Ryby

Ryby jsou emotivní a touží po někom, kdo by o ně po citové stránce pečoval. Skvělá zpráva pro vás Raci. Zamilujete-li se do Ryb, je velká šance, že se vám úplně oddají a stráví s vámi celý život. Budete si vzájemně poskytovat citlivost, emoční podporu a porozumění. Jedinou slabosti vašeho vztahu může být větší četnost pesimistických nálad. 

Zamilujete-li se do Ryb, je velká šance, že se vám úplně oddají a stráví s vámi celý život.

Panna

Překonáte-li počáteční neshody, které mezi vámi nastanou, můžete se dopracovat ke krásnému dlouhodobému vztahu. Na nic nespěchejte a snažte se nebrat si kritiku Panny osobně. Spojovat vás bude touha po uspokojivé kariéře i radost z útulného domova. 

Býk

Býci stejně jako vy milují klasickou romantiku. Toužíte-li po květinách, večerech při svíčkách a procházkách při západu slunce, jsou těmi pravými pro vás. Oba si ceníte domova a rodiny, a také vám záleží na finančním zabezpečení. Občas můžete bojovat s tvrdohlavostí, ale díky vaší laskavosti je zaručené, že se spor zase rychle promění v porozumění.  

Rak

Tento vztah bude prostě mírumilovný a taky trochu pohodlný. Vy dva si totiž budete ve všem rozumět. Protože jste oba stejní, pochopíte svou náladovost, tvrdohlavost i potřebu neustálé náklonnosti. Silně vás spojuje smysl pro domov a rodinu. Oba jste pozornými milenci. Máte radost, když můžete učinit svého partnera šťastným.

Kozoroh

Rak a Kozoroh leží ve zvěrokruhu naproti sobě, proto máte tak odlišný temperament, který vás může silně přitahovat. Kozoroha bude fascinovat vaše citlivost a oddanost. Vy zase budete obdivovat jeho profesní zapálení a ambicióznost. Navíc je mezi vámi výjimečná chemie, díky které jste se pravděpodobně dali dohromady. Nicméně i přesto všechno bude váš vztah vyžadovat mnoho trpělivosti a porozumění.

Je důležité zmínit, že zde uvádíme kompatibilitu slunečních znamení. Pro přesnější informace je nutné vypočítat postavení všech ostatních planet a určit jejich vzájemné interakce.  

Zdroje: