Váhy vyberte si: Ty nejlepší partnerské vztahy podle znamení

Váhy vyberte si: Ty nejlepší partnerské vztahy podle znamení
Elegantní Váhy, vždy sladěné, uhranou svým úsměvem a příjemným vystupováním. Umí partnerovi dodat sebedůvěru a doslova ho okouzlit svým šarmem. Váhy touží po životě plném lásky, krásy a harmonie, ale dlouho váhají a hledají lásku nejlépe na celý život.

Kozoroh – Váhy: Láska až na věky

Váhy budou Kozoroha přitahovat svou jemností a kultivovaností. Chce-li se Váha usadit, Kozoroh je výborný partner na celý život. Ti dva si budou mít stále o čem povídat, budou se spolu často smát a chodit do společnosti. Kozoroh Váze pomůže uhlídat finance a Váha naučí Kozoroha kreativitě. Chvíli jim bude trvat, než se pochopí, ale když se to podaří, je to láska na celý život.

Blíženci – Váhy: Přátelé nebo milenci?

Milostný vztah se vyvine pravděpodobně z přátelství, které dlouho zraje. Spojují je jejich intelektuální zájmy a chuť si vyjít do společnosti. Divadlo, jazzový klub nebo literární večer, to jsou místa, kde by se Váhy s Blíženci mohli potkat.

Býk – Váhy: Romantický vztah

Klidný a důstojný Býk ocení eleganci Váhy a společně tak vytvoří krásný a harmonický domov. Zatímco Váha bude Býka trochu tahat od pracovních povinností, Býk svou praktičností Váhu udrží při zemi. Čeká je opravdu vyvážený harmonický vztah. 

Střelec – Váhy: Vášniví milenci

Tak tady to bude opravdu jiskřit. Lehkost a hravost je pro tento pár typická. Svým humorem dokáží nakazit všechny své přátelé. Budou spolu plánovat dobrodružné akce, cestovat a prostě si užívat života. 

Vodnář – Váhy: Harmonický pár

Vodnář ocení eleganci a smyslnost Váhy a dokáže ji inspirovat svou originalitou a výřečností. Váhy Vodnáře trochu zabrzdí ve věčném filozofování svým šarmantním humorem. Tihle dva se spolu budou náramně bavit.