Kozoroh a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátele

Kozoroh a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátele
Jakmile někdo překoná hradbu uzavřenosti a získá vaši důvěru, zpravidla získá dle Roye Gilletta přítele na celý život. Zakládáte si na celoživotním přátelství, jiné pro vás nemá příliš velký význam. I přes svou tvrdohlavost a pesimismus dokážete být pro své přátelé zábavnými a zvláště spolehlivými.

Panna

Vaše přátelství je založeno na bezpečnosti, stabilitě a praktičnosti. Oba jste spolehliví a máte rádi své rituály. Panna obdivuje vaši neutuchající vytrvalost a vy zase obdivuje její logické smýšlení. Toto přátelství vám tedy nebude bránit ve vašich snech a projektech, spíše naopak. Navzájem se podporujete ve svých ambicích a sdílíte spolu radost z každého úspěchu.

Štír

Na vytvoření důvěrného přátelství potřebujete vy dva nějaký čas. Štír na vás může působit poněkud plaše a zdrženlivě a vy mu zase připadáte trochu podezřelý. Oba jste v životě vytrvalí a neústupně si jdete za svým cílem. Štír obdivuje vaši bystrost a stabilní charakter, vy si zase ceníte hloubky Štírových emocí. Oba můžete být trochu tvrdohlaví. Zbytečným hádkám proto předcházejte pravidelnou a jasnou komunikací.

Ryby

Jste každý úplně jiný, ale přesto máte něco společného. Vy žijete racionální život a tvrdě si jdete za svými sny, což na vás Ryby velmi obdivují. Vám se zase líbí jejich různorodost a ohleduplnost. Ryby vás přijímají se vším všudy, včetně vašich ostrých poznámek. Se svou intuicí a starostlivou povahou velmi dobře rozumí vašim záměrům. Ryby vám do života mohou vnést více radosti a uvolnění, zatímco vy jim poskytnete útočiště před bouří. 

Býk

S Býkem vás čeká přátelství založené na rozumu a praktičnosti. Oba zaujímáte materialistický pohled na život, potrpíte si na krásné věci a okázalost. Býk obdivuje vaši vytrvalost a vám zase imponuje jeho stabilita. Býk vám může ukázat, jak si odpočinout od neustálé práce a zároveň se od vás přiučí, jak dosáhnout svých cílů a uskutečnit své sny. 

S Býkem vás čeká přátelství založené na rozumu a praktičnosti. Oba zaujímáte materialistický pohled na život, potrpíte si na krásné věci a okázalost.

Rak

Starostlivá péče a ohleduplnost Raka vás vždy zahřeje u srdce. Zatímco vy zaujímáte především materialistický pohled na život, Rak vám může ukázat svět emocí, naučit vás zpomalit a užít si plody své práce. Vy jemu zase pomůžete dosáhnout soustředění na cíl, lépe zvládat výkyvy nálad a realizovat praktické věci. Vašemu přátelství jste oba věrní, a to mezi vámi vytváří silné a trvalé pouto.  

Kozoroh

Je tak úlevné mít vedle sebe někoho, kdo vám zcela rozumí. Můžete se na sebe naprosto spolehnout, disciplína je u vás totiž na prvním místě. Zároveň rádi pečujete o své blízké včetně přátel, nemusíte se tedy bát, že by vaše přátelství strádalo. Vaše přímé názory váš přítel pochopí lépe než ostatní. Neurazí se, ani nevyzvídá, ale zaměří se na překonání těžkostí a dosažení vytyčených cílů. Jen pozor, aby vás přílišné zaměření na výkon od sebe zbytečně neoddělovalo. Nalezení rovnováhy mezi kariérou a přátelstvím je vaší největší výzvou.

Zdroje: