Blíženci a láska: Která znamení zvěrokruhu se k vám nejvíce hodí

Blíženci a láska: Která znamení zvěrokruhu se k vám nejvíce hodí
Tvrdí se o vás, že si svého partnera vybíráte tak dlouho, až přeberete. Ale nikdo by vám neměl mluvit do vašeho životního stylu. Vaše touha po blízkosti je velká a jednoho dne se naplní. Něž přijde vaše chvíle, přečtěte si, která znamení si zaslouží vaši pozornost.

Váhy

Na prvním rande spolu strávíte hodiny nekonečným štěbetáním. Oba jste intelektuálně zaměřeni a zajímá vás vše od posledních trendů až po lidové tradice. Dokážete se spolu skvěle bavit a pořádat společenské akce pro široké okolí. Středobodem vyzrálého vztahu Vah a Blíženců může být tolerance a velká míra svobody.  

Zdroj: Autor: Summer loveee / Shutterstock

Ryby

S Rybami vás spojuje společné snění a ideály. Oba jste flexibilní a otevření novým možnostem. Jen tak se něčeho nezaleknete. Na Rybách obdivujete hlavně jejich otevřenost a vnímavost. Když jste spolu, dokážete být zároveň sami sebou a vzájemně se doplňovat. Vaši lásku může ohrozit jedině žárlivost a podezíravost.

Beran

Pokud to spolu vydržíte, bude z vás opravdu silná dvojice. Oba máte energie na rozdávání a je jisté, že vy dva se společně nudit nebudete. Je čistě na vás, zda svou energii využijete pro vzájemnou inspiraci nebo k egoistickým útokům. I kdyby váš vztah nevydržel, určitě na sebe nezapomenete, protože tolik dobrodružství a legrace jen tak s někým dlouho nezažijete.  

Lev

Čeká vás vášnivý vztah trochu na hraně, ale pokud budete schopni vytvořit jeden tým, společně dokážete nemožné. Zábava a potěšení jsou pro vás na prvním místě. Nekonečné večírky, probdělé noci ve víru tance a báječné dovolené si spolu budete dokonale užívat. Jen si dávejte pozor, aby té dokonalosti nebylo příliš.

Nekonečné večírky, probdělé noci ve víru tance a báječné dovolené si spolu budete dokonale užívat.

Blíženci

Když se spojí dva Blíženci, je to v mnoha ohledech dokonalá shoda. Oba vědí, jak se navzájem podporovat a ve vztahu udržovat hravost, tak aby nepřevzala vládu nudná rutina. Občas se můžete přít jako děti, ale váš vztah to většinou spíš osvěží, než naruší. Pokud přijdou problémy, řešte je zavčasu a vyhněte se sarkasmu a ironii.

Vodnář

Vaše nápaditost se s Vodnářovou touhou po realizaci skvěle doplňuje. To co vy vymyslíte, dokáže Vodnář rychle uvést do praxe. Oslní vás také jeho všestrannost a široký rozhled. Nemělo by vám činit problém navzájem si poskytnout dostatek prostoru, jež vaše vzdušná znamení potřebují. Jedině Vodnářova tvrdohlavost vás může trochu potrápit. Zatímco vy už jste vyřešili minimálně tři úkoly, váš Vodnář je stále zabraný do toho stejného a jediného. 

Střelec

Jeden k druhému vzhlížíte a obdivujete se. Zatímco vy toužíte po duševní nezávislosti, Střelci potřebují svobodu fyzickou. Sdílíte spolu kvality jako jsou optimismus, tolerance a nadšení pro život. Občasné hádky se díky společné upřímnosti a otevřenosti brzy pročistí a vytvoří prostor pro nové nápady. Akorát v domácnosti budete pravděpodobně potřebovat služebnou, protože úklid je to poslední na co byste si udělali čas. 

Štír

Je určitá možnost, že vy dva se najdete, ale snadné to rozhodně nebude. Štíra přitahuje vaše roztržitost. Dovolíte-li to, rád vás podpoří v dokončování věcí a pomůže vám k větší soustředěnosti. Vy zase oceníte jeho smysl pro humor. Oba milujete neobvyklé věci a spojuje vás touha po dobrodružství. Vaše partnerství bude také jedno velké dobrodružství a nudit se spolu opravdu nebudete.   

Je důležité zmínit, že zde uvádíme kompatibilitu slunečních znamení. Pro přesnější informace o páru je nutné vypočítat postavení všech ostatních planet a určit jejich vzájemné interakce.

Zdroje: