Beran a láska: Která znamení zvěrokruhu se k vám nejvíce hodí

Beran a láska: Která znamení zvěrokruhu se k vám nejvíce hodí
Jste směsicí nebojácného válečníka a malého dítěte. I do vztahů jdete s plnou vervou. Buď všechno nebo nic. Možná však ještě nevíte, čemu všemu se s každým vztahem můžete přiučit.

Blíženci

Pokud to spolu vydržíte, bude z vás opravdu silná dvojice. Oba máte energie na rozdávání a je jisté, že vy dva se společně nudit nebudete. Svou energii můžete využít pro vzájemnou inspiraci nebo na sebe začít útočit a vztah tak postupně ničit. I kdyby váš vztah nevydržel, určitě na sebe nezapomenete, protože tolik dobrodružství a legrace jen tak s někým dlouho nezažijete. 

Střelec

Střelec má s vámi mnoho společného a je velká šance, že se stane vaší spřízněnou duší. Tento partner pro vás bude neustálým zdrojem inspirace. Vy podpoříte jeho akční nápady a on vás zahrne svým optimismem. Navíc vás obohatí o filozofickým pohledem na věc. Oba jste upřímní, a tak si problémy ihned vyříkáte. Když už se stane, že se konflikt vystupňuje, umíte se zchladit dobrým vtipem.

Zdroj: Autor: LightField Studios / Shutterstock

Lev

To, co vás spojí a bude nadále držet u sebe je určitá rivalita. Budete chtít být pro druhého tím nejlepším. Pokud chcete vztah dlouhodobě udržet, a věřte, že pravděpodobně nikoho lepšího nenajdete, budete nuceni se na pomyslném trůnu umět střídat. Pokud se kompromis nestane vaší mantrou, z vaší domácnosti se stane bitevní pole. 

Vodnář

Na Vodnářích vás přitahuje jejich nápaditost a nezávislost. Vodnáře zase láká vaše spontánnost a bezstarostný přístup k životu. Oba si ceníte nezávislosti, jež mezi vámi výborně funguje, protože žádný z vás toho druhého výrazně neomezuje. Dokážete být velmi tvrdohlaví, ale Vodnáři jsou více nad věcí, takže vám zpravidla dopřejí sladké vítězství. Pokud se vám to podaří, budete oslnivý pár, který odolá i těžkým životním zkouškám. 

Beran

Pokud se vy dva dáte dohromady, čeká vás italská domácnost. To však neznamená, že byste nebyli ideální pár. Naopak, dokážete-li se navzájem respektovat, budete silná dvojice a váš život bude plný dobrodružství.

Panna vymyslí mnoho nápadů a vy se pustíte do realizace. Jste skvělým příkladem, jak mohou dobře fungovat protiklady.

Panna

Potkáte-li se při nějaké zájmové aktivitě, můžete spolu vytvořit velmi nadějný vztah. Budete si mít stále o čem povídat. Panna vymyslí mnoho nápadů a vy se pustíte do realizace. Jste skvělým příkladem, jak mohou dobře fungovat protiklady. Panna se po vašem boku může trochu víc uvolnit a vy se od ní přiučíte, jak jednat v klidu.

Je důležité zmínit, že zde uvádíme kompatibilitu slunečních znamení. Pro přesnější informace o páru je nutné vypočítat postavení všech ostatních planet a určit jejich vzájemné interakce. 

Zdroje: