Přemýšlení o vztahu je u těchto znamení extrémní a může zničit vztah

Přemýšlení o vztahu je u těchto znamení extrémní a může zničit vztah
Lidé by si měli ve vztahu bezmezně důvěřovat, pokud spolu chtějí žít v harmonii. Toto o Vás neplatí, pokud jste se narodili v jednom z těchto znamení. Vaše přílišné přemýšlení o partnerovi a vztahu celkově může mít do budoucna destruktivní účinky. Ve své hlavě si totiž představujete ty nejhorší scénáře.

Rak (22. června – 22. července)

Kdykoliv má Váš partner špatnou náladu, neuvědomíte si, že to nemusí být kvůli Vám. Dedukujete, že si Váš partner mohl najít někoho jiného nebo že mu už lezete krkem z Vám neznámého důvodu. Každým okamžikem tudíž čekáte, že se s Vámi bude chtít rozejít. V důsledku toho jste smutní a partner Vás nedokáže utěšit, ani kdyby Vám říkal, jak hodně Vás miluje – ve Vaší hlavě pouze získává čas, aby si mohl najít někoho jiného, než se s Vámi rozejde, či mu zkrátka přijde hloupé Vás opustit, když se o něj tak hodně staráte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Někdy o vztahu přemýšlíte až příliš. Představování si těch nejhorších možných scénářů je také součástí Vaší povahy. Připouštíte, že jste ve vztahu hodně hádaví a někdy na partnera křičíte jako na malé dítě kvůli nejmenším maličkostem. Upřímně je Vám to líto. Jakmile se ocitnete v lítostivém stavu, začnete se svými dedukcemi, že možná kvůli tomu, jak se chováte, Vás partner chce opustit. Také myšlenky na nevěru Vašeho partnera jsou časté. Také se bojíte, že se nedokážete dostatečně změnit pro svého partnera, což Vašemu vztahu také příliš nepřidá.

Panny, nepředstavujte si hned ty nejhorší scénáře
Panny, nepředstavujte si hned ty nejhorší scénáře | Zdroj: Studio Romantic / Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vše, co děláte, děláte pro rodinu. Pokud jste bezdětní, všechno děláte pro svého partnera. Snažíte se mu co nejvíce přizpůsobit, abyste nezničili vztah. Tolik se zaměřujete na to, co by chtěl Váš partner, že začnete pochybovat, že dokážete splnit všechna jeho přání. A začínají zlověstné myšlenky. Postupem času si začnete myslet, že ve vztahu něco chybí a na vině jste oba dva. Partner se s Vámi může rozejít, pokud na toto budete myslet celý den, protože Vám nebude moci vymluvit, že ve vztahu je vše v naprostém pořádku a on je plně spokojený.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste romanticky založení a zároveň přehnaně přemýšlíte snad o všem, co se ve Vašem životě stane. Kombinujete tyto části své osobnosti, ale pro vztah to není nic dobrého. Váš partner již nesčetněkrát od Vás slyšel, že Vás již nemá rád a Vy jediní se o vztah staráte a snažíte se ho posouvat. Jakmile se dostanete do takové nálady, jednáte iracionálně a to, co si vymyslíte ve své hlavě, se pro Vás stává realitou. Váš partner Vás tudíž soustavně podvádí, přestože na nevěru ve skutečnosti nemusí ani pomyslet – je to Vaše pravda, které se držíte.

Zdroj článku: