Lidé z těchto znamení používají chytré výmluvy, aby se setkali se svým expartnerem

Lidé z těchto znamení používají chytré výmluvy, aby se setkali se svým expartnerem
Většina z nás nechce po rozchodu partnera ani vidět, jelikož rozchody bývají extrémně bolestivé a my tu bolest již nechceme znovu prožívat. Vyhýbáme se proto partnerovi. Avšak narodili-li jste se v jednom z následujících znamení, partnera nejspíše vyhledáváte a uděláte vše pro to, abyste se s ním opět setkali.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jen tak se nikomu nesvěřujete se svými pocity, abyste se partnerovi otevřeli, musí pro Vás něco znamenat. Pokud se rozejdete, toto pouto ve Vašem nitru nadále setrvává. Uděláte vše proto, abyste se s partnerem usmířili a zůstali alespoň přátelé.

Jste schopni vymyslet cokoliv, abyste měli záminku se s expartnerem setkat. Vašemu bývalému partnerovi začnou rázem chodit zprávy o tom, že jste chtěli s někým někam jít, ale na poslední chvíli to ten někdo odřekl a Vy jste se na to tak těšili. Také ho můžete nalákat na ten nový film, který nechcete shlédnout sami, nebo na společnou přátelskou večeři v restauraci, poněvadž jste se dlouho neviděli a Vy tudíž chcete vědět, jak se za celou tu dobu Vaší nepřítomnosti Vaše bývalá láska měla.

Co se týče expartnera, víte, co na něj platí nejvíce, a nedělá Vám problém ho přesvědčit, aby si s Vámi někam vyšel a strávil s Vámi svůj volný čas.

Lev (23. července – 22. srpna)

Ceníte si všech svých přátelství a jste rádi za každého člověka, na něhož máte dobré vzpomínky. Není proto divu, že se pokoušíte spřátelit si i všechny Vaše bývalé partnery. Také se zaměřujete na kariéru a víte dobře, že nikdy nemůžete vědět, kdo bude Váš příští obchodní partner či nadřízený.

Nevylučujete možnost, že by to byl Váš dnes již bývalý partner. Při rozchodu jste navrhli pokračovat jako přátelé a nelitujete toho. Abyste se přesvědčili, že Váš vztah bude i nadále dobrý, neustále svého partnera navštěvujete. Pokud si najdete jiného partnera a tomu se nelíbí, s kým se stýkáte, jste schopni lhát, že jste již veškeré styky s bývalým partnerem přerušili, ale se svou bývalou láskou se budete stýkat dál.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vždy se chcete stýkat se všemi svými bývalými partnery. Máte to v povaze. O chybách z minulosti nepřemýšlíte, tváříte se, jako by neexistovaly a Váš expartner byl vždy Vaším dobrým přítelem, s nímž jste se hodně nasmáli. Udržujete si totiž dobré vztahy se všemi lidmi.

Pokud se Váš bývalý partner zmíní, že se bude stěhovat, pomůžete mu. Budete mu pomáhat se vším. Vždy se ochotně nabídnete. Důvod je prostý – toto jsou pouze výmluvy, od nichž si slibujete, že se svým bývalým partnerem strávíte nějaký ten čas povídáním. Také rádi pracujete, takže výpomoc se Vám opravdu hodí.

Zdroj článku: