Nejzábavnější astrologická znamení, která udělají cokoliv, aby vám zlepšila náladu

Nejzábavnější astrologická znamení, která udělají cokoliv, aby vám zlepšila náladu
Jsou lidé, kteří vám chtějí za každou cenu zvednout náladu a jsou schopni pro to udělat cokoliv. Existují čtyři hvězdná znamení, která se tím vyznačují. Máte takového skvělého přítele i vy?

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nejlepší smysl pro humor má právě toto astrologické znamení. Takový člověk je klidný a veselý, je řízen převážně optimismem a vše bere s nadhledem.

Pokud se dostanete do svízelné situace, buďte si jisti, že tento přítel vás bude rozveselovat tak dlouho, dokud vás nepřesvědčí o tom, že na světě existují mnohem horší problémy a lidé zažívají horší situace než momentálně vy. Vede vás k tomu, abyste život vnímali veseleji.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud jste nešťastní, vezměte si ponaučení ze svého kamaráda Blížence. Tento člověk se raduje i z nejmenších věcí na světě. K tomu vás také povede. Jakožto Blíženec a váš přítel v jedné osobě dobře ví, co vás zajímá a o čem se vám mluví nejlépe. Také se připravte na pořádnou porci společných vzpomínek, které vás vždy rozesmějí, stejně jako na pořádnou spršku vtipů o tématu, které máte nejraději.

Panna (23. srpna – 22. září)

Váš známý narozený ve znamení Panny si o vás zjistil vše již na prvním setkání. Nemusel se ani moc ptát – mlčky sledoval vaši osobnost a vaše chování. Z tohoto důvodu ví nejlépe, co udělat, abyste zapomněli na svou bolest a věnovali se jeho slovům, která jsou hřejivá a optimistická.

Nedá vám pokoj, dokud vám nezlepší náladu. Vypráví vám vtipy a míru a někdy si i nějaké vymyslí. Má velký smysl pro humor a dokáže se tomu vašemu dobře přizpůsobit. To nejlepší na tomto příteli je, že vás plní inspirativními slovy.

Zdroj: Jacob Lund/ Shutterstock

Beran (21. března – 19. dubna)

Beran vás rád rozesměje, také vám může dát skvělou radu, poněvadž se nikdy netrápí příliš dlouho a může proto mít objektivní přístup.

Žije okamžikem a jeho cíl je užít si každou minutu jeho života. Pokud vás najde, jak se trápíte a jste ztraceni, v prvním okamžiku sice může reagovat naprosto chladně, ale jakmile si uvědomí závažnost celé situace, začne vás rozveselovat. Jeho šílená, až vtipná povaha vám připomene, že ne vždy se musíte nutně utápět v beznaději.

Vymyslí pro vás oba program na celý den. Zabaví vás každou vteřinou své přítomnosti. Vytáhne z vás informaci, co jste vždy chtěli udělat, ale nikdy jste se k tomu neodhodlali, a umožní vám to skutečně udělat – hlavní bude, že se nebudete trápit kvůli vaší současné situaci.

Zdroj článku: