Meghan Markle, Kate Middleton a královna Alžběta II. jsou vždy svěží a upravené. Jak to ženy z královské rodiny dělají

Meghan Markle, Kate Middleton a královna Alžběta II. jsou vždy svěží a upravené. Jak to ženy z královské rodiny dělají
Všechny tři nejsledovanější ženy britské monarchie vypadají vždy dobře. A platí to i o Meghan, která nežije v královském paláci a stejně i o Alžbětě II., která se narodila v roce 1926 a do sfouknutí stovky svíček na narozeninovém dortu ji moc nechybí.

Pojďme se podívat, jak se tyto ženy o sebe starají a co jim v péči o vzhled pomáhá

• Meghan Merkle se každý den pravidelně věnuje cvičení jógy a věnuje se také obličejové gymnastice. Jak prozradila, na obličej používá krém značky Nivea Q10 a na tělo a na vlasy používá kosmetiku s obsahem kokosového oleje.

Při česání vlasů aplikuje na kartáč lak na vlasy a tím zkrotí své nepoddajné vlasy. Používá přípravky na zvýšení objemu vlasů, které aplikuje tak, že skloní hlavu směrem dolů.

• Kate Middleton se snad nikdy nenechala nachytat neupravená, a to i při dodržování jednoho z královských pravidel, že se nesmí nikdy upravovat na veřejnosti. Její fotky pořízené několik hodin po porodu vždy šokovaly veřejnost a lidé nevěřili, že rodila.  A jak to budoucí manželka krále dělá, že vypadá tak dobře?

Jak Kate uvedla, na svoji citlivou pokožku obličeje používá krém Nivea Soft a proti vráskám používá šípkový olej. Na noc používá produkt Beauty Sleep Elixir, který obsahuje výtažek ze 14 rostlin. Je bohatý na antioxidanty a omegy. Zabraňuje zarudnutí kůže, zánětům pokožky a tvorbě vrásek.

Se svojí výškou 178 cm a váhou 52-53 kg dodržuje dietu známé výživové poradkyně Louise Parkerové. Ta propaguje diety, které nevylučují úplně z jídelníčku sacharidy.

Na radu Camilly, manželky Charlese, Kate podstupuje ošetření obličeje přípravkem obsahujícím včelí jed. Jde o přírodní botox, velice oblíbený u celebrit. Funguje na principu zvýšení krevního oběhu a produkci kolagenu a zvyšuje regeneraci buněk.

Jednou týdně si dopřeje peeling. Pro uklidnění pokožky a navození odpočinutého dojmu ji slouží Hydra Zen od Lancôme.

Každých 8 až 12 týdnů si nechává zastřihnout vlasy a šediny překrývá organickým barvivem.

• Alžběta II. miluje celý svůj život rtěnky a nebojí se živých barev. V roce 1952 si nechala vytvořit rtěnku, která by se hodila ke korunovačním klenotům.

Používá rtěnku Balmoral.

Stříbrné vlasy si Alžběta udržuje upravené za pomoci gelu s tajným složením. Ráda si vlasy zdobí klobouky.

Než jde na veřejnost, aplikuje si do nosu přípravek proti kýchání.

O královnin šatník se starají 3 zaměstnanci paláce. Její oblečení perou ručně a ručí za to, aby vždy vonělo. Královna má také k ruce ženu, která nosí její nové boty, aby ji nikde netlačily a netáhly.

Vzhled členů královské rodiny má svá přísná pravidla. Královna je dodržuje a trvá na tom, aby je dodržovali i všichni ostatní. Jde například o povinnost žen nosit vždy k sukni a šatům punčochy a neukazovat holé nohy, nepoužívat laky na nehty (bezbarvý je povolený), nepoužívat výrazné líčení (nad povolenou normu už zašla Lady Diana, když použila modré oční linky), nenosit moc šperků, nikdy se neukazovat v průhledném oblečení, dodržovat délku sukně atd.