4 znamení, která touží po duchovně založených partnerech

4 znamení, která touží po duchovně založených partnerech
Někteří z nás jsou tak duchovně založení, že hledají někoho, s kým by mohli sdílet svá přesvědčení a poznatky, či pouze hledají někoho, kdo by je duchovně vedl ke zlepšení. Tak či tak, pokud jste se narodili v jednom z následujících znamení zvěrokruhu, toužíte po duchovně založeném partnerovi.

Ryby (19. února – 20. března)

Tajemno Vás zajímalo odjakživa a hledáte partnera, s nímž byste mohli sdílet své názory na toto téma, zároveň ale potřebujete někoho, kdo by Vás vedl životem. Jste mnohem citlivější než ostatní lidé, a to se týká nejen Vašich pocitů, ale i vnímání tajemna a duchovna. U partnera vždy hledáte, co s ním máte společného, a pokud zjistíte, že se zajímá o duchovno stejně jako Vy, jásáte a představujete si s ním dlouhou budoucnost. Také si přejete s partnerem navštěvovat hřbitovy, poněvadž Vás to baví a hřbitovy Vás doslova přitahují, protože máte silnou víru v posmrtný život.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Také Vy se příliš zajímáte o vše, co souvisí s duchy. Ve Vašem znamení se nejvíce rodí lidé, kteří se zajímají o duchovno a na tomto tématu budují svou kariéru či umějí věštit budoucnost. Více se budete cítit spojeni s partnerem, který na duchovno věří. Nenecháte si totiž vymluvit názor, že duchové tu jsou neustále s námi. Také rádi mlčíte, relaxujete a rozjímáte, pokud si nejste jisti, jak byste měli vyřešit nějaký svůj problém. U partnera oceníte ochotu být v tu dobu zticha a tím lépe pro Vás, pokud toto rádi provozuje také.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

S radostí zkoušíte nové věci a máte rádi volnomyšlenkáře. Je tudíž velmi nepravděpodobné, že jste se nezačali zajímat o duchovno. Jakmile s duchovnem jednou začnete, nejspíše se o něj budete zajímat až do konce svého života. Filozofické myšlenky o životě a smrti Vás hodně zajímají. Toužíte proto po obdobně myslícím partnerovi, s nímž byste téma života po smrti mohli rozebírat donekonečna. Pokud si najdete partnera, který je přímo posedlý tímto tématem,

vždy si s ním budete mít co říci a vztah bude vzkvétat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zajímáte se absolutně o všechno a toužíte po partnerovi, který na tom bude stejně. Duchovno se snažíte logicky vysvětlit. K tomu, aby se Vám to jednoho dne povedlo, potřebujete trávit mnoho času s někým, kdo je do tohoto zapálený. Pokud si najdete někoho, koho duchovno zajímá, a stane se Vaším partnerem, budete přímo šťastní. Také si chcete poohlédnout po partnerovi, který je schopen přijmout fakt, že ne vždy myslel pozitivně a správně, a který se nechá navést správným směrem. V tomto případě mu rádi pomůžete a také nadhodíte myšlenku, zda naše cesty vedeme my či náš osud.

Zdroj článku: