Proč jste neustále zaneprázdnění, podle horoskopu

Proč jste neustále zaneprázdnění, podle horoskopu
Každý z nás chce něco stihnout, dokonce i pokud jsme příliš líní na to, abychom to následně dodrželi. Většina lidí si ráno řekne, co chce ten den udělat, avšak přílišná zaneprázdněnost u některých jedinců je způsobena seznamy úkolů snad na celý rok dopředu. Proč nikdy nemáte čas na svou vlastní zábavu Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Věříte v hodně věcí a bojujete za ně. Tento boj se zdá být nekonečným, proto neustále nemáte čas a jste permanentně zaneprázdněni. Pokud nebojujete za dobrou věc, vždy vymýšlíte nové projekty.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ceníte si tvrdé práce a touto cestou se vydáváte. Líbí se Vám mít stálý přísun peněz a jste schopni udělat cokoliv, abyste se obohatili. Nechcete být nemile překvapeni v případě, že Vám dojdou peníze.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vždy s někým komunikujete, poněvadž si vážíte názorů ostatních lidí. Také se rádi hádáte, protože vždy máte dobré argumenty. Také vymýšlíte, co budete dělat, tudíž Váš program je vždy nabitý.

Rak (22. června – 22. července)

Vždy jste obklopeni lidmi, na nichž Vám záleží. Jste pro ně schopni udělat cokoliv. Těchto lidí je kolem Vás vždy dostatek a každý něco potřebuje, tudíž nemáte příliš volného času.

Lev (23. července – 22. srpna)

Chcete dosáhnout všech svých cílů a děláte pro to co nejvíce. Z tohoto důvodu nemáte času nazbyt. Nejraději trávíte čas v práci, abyste všem dokázali, že zvládnete cokoliv.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nikdy nemáte mnoho času na sebe, protože jste zaneprázdněni pobíháním po celé Vaší komunitě a zjišťováním, zda někomu s něčím nemůžete pomoci. Staráte se o druhé lidi.

Váhy (23. září – 23. října)

Častokrát se stává, že svým přátelům či rodině řeknete, že nemáte čas, ne proto, že byste je nechtěli vidět, nýbrž proto, že se také musíte starat sami o sebe. Musíte regenerovat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vymýšlíte plány, jak získat více peněz a být úspěšnější než nyní, a to je přesně ten důvod, proč většinou na lidi kolem sebe nemáte čas. Práce je pro Vás důležitější.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vždy se bavíte, jak to jen jde, a to je přesně ten důvod, proč nikdy nemáte čas. Raději se potulujete po okolí než abyste si život neužili plnými doušky.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste nenapravitelný workoholik. Vždy se snažíte dělat svou práci dobře a svědomitě. Vaše svědomitost je přesně to, co Vás činí tak zaneprázdněnými.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Neustále se snažíte, aby byl svět lepším místem, a přestože se Vám to momentálně nedaří, Vy vidíte ty miniaturní krůčky kupředu. Nikdy s tím nepřestanete, proto nemáte příliš mnoho volného času.

Ryby (19. února – 20. března)

Řešíte problémy ostatních lidí v takovém měřítku, že Vám nezbývá žádný volný čas. Pokud nepomáháte ostatním, zaměřujete se na sebe.

Zdroj článku: