Zkrášlovat, harmonizovat a obdarovávat – to je mantra lidí narozených ve znamení Vah

Zkrášlovat, harmonizovat a obdarovávat – to je mantra lidí narozených ve znamení Vah
“Lidská velikost netkví ani v nahromaděných pokladech, ani v ničivosti zbraní, ale jen v právu a spravedlnosti,” řekl mírotvůrce a otec indické nezávislosti, zrozený ve znamení Vah, Mahátma Gándhí. Životním cílem Vah je spravedlnost a spokojenost pro všechny, jak nesplnitelný to úkol.

Mají smysl pro spravedlnost

Kdyby bylo na Vahách, neexistovalo by vězení. Vždyť každý čin je omluvitelný a hlavně léčitelný. Proč by muselo být vítězství jednoho prohrou druhého. Váhy milují týmové hry, kdy vyhrává celý tým a vůbec nikdo neprohrává. Avšak pokud jsou Váhy svědci nespravedlnosti, popadne je odhodlání a stanou se mistry argumentování.

Jsou výbornými společníky

Lidé jsou rádi v jejich blízkosti. Váhy jsou vynikajícími hostiteli a dokáží navodit přátelskou atmosféru. Rády baví druhé a také se rády nechávají bavit. Dobrá společnost je nedílnou součástí jejich života. Aby byly výbornými společníky i druhý den, občas si potřebují zalézt a mít chvíli ticha a klidu.

Rády pomáhají

Málokdo umí tak dobře naslouchat jako Váhy. Umí přesně vystihnout slabé místo a v pravý čas přijít s pomocnou rukou. Mít Váhy v rodině nebo ve své blízkosti je dar. Jsou nablízku vždy, když potřebujete. 

Jsou půvabné a elegantní

Váhy se umí chovat vybraně, nesou v sobě přirozenou eleganci. Mají smysl pro vnější krásu a rády se jí obklopují. Dokáží i z mála vytvořit umělecké dílo. A neméně důležitá je pro ně i krása vnitřní. Pečují stejně tak o sebe jako u druhé. Kolem Vah musí vládnout spokojenost a mír.  

Mají optimistickou povahu

Ve všem, skutečně ve všem, vidí Váhy to nejlepší. Chtějí žít radostný život plný oslav, nakupování a obdarovávání. Stále mají dobrou náladu a když je náhodou přepadne splín, jdou na chvíli stranou a ani to na nich nepoznáte.