Partnerský horoskop na novoroční víkend: Vodnáři s partnerem vyrazí za rodinou, Lvi se pomazlí

Partnerský horoskop na novoroční víkend: Vodnáři s partnerem vyrazí za rodinou, Lvi se pomazlí
Oslavy Nového roku se nesou ve znamení upevňování vztahu s partnerem, ale také jsou možné hádky kvůli vlivu alkoholu. To se naštěstí nestane tento víkend, poněvadž Měsíc se bude nacházet hlavně pod vlivem romantického Býka. Také si slíbíme větší důvěru a lásku. Co čeká Vás a Vašeho partnera o tomto víkendu?

Beran (21. března – 19. dubna)

S partnerem si užijete spoustu zábavy, nebude to však bez práce. V pátek si společně sednete ke stolu a prodiskutujete, co by každý z Vás chtěl dělat. Nakonec vymyslíte vhodný program pro oba. V sobotu a v neděli si užijete čas strávený společně, sblíží Vás to. Nebudete chtít trávit čas u filmů.

Býk (20. dubna – 20. května)

V pátek poznáte, co Vašemu vztahu chybí, a můžete začít sebe i partnera těšit nabitým programem. Budete hodně myšlenkově spojeni, Vaše názory se nebudou v ničem rozcházet. V důsledku toho si uděláte romantický víkend, který vyvrcholí právě v neděli.

Blíženci (21. května – 21. června)

Od pátku si budete s partnerem velice blízcí. Přestože jste mohli být v důsledku chování Vašeho partnera náladoví, zjistíte, že máte společnou zálibu, o níž jste dosud nevěděli. Také intimita a romantika budou mít tento víkend hlavní slovo, obzvláště v neděli.

Intimita a romantika bude mít u blíženců výrazné slovo, Zdroj: LightField Studios/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Celý víkend s partnerem propovídáte. Je to hlavně proto, že již od pátku budete mít pocit, že Vám partner plně rozumí a zaslouží si znát Váš názor na vztah i na ostatní věci ve Vašem životě. Hlavně v neděli budete upovídaní a skoro partnera nepustíte ke slovu. Slova budou propojena romantickými činy.

Lev (23. července – 22. srpna)

Romantika a intimita budou hlavní témata Vašeho vztahu. Do konce roku budete chtít urovnat veškeré neshody a do nového roku vstoupit s dobrou náladou. Také čas strávený v ložnici bude velká zábava, pro partnera si přichystáte překvapení, které odhalíte v neděli.

Panna (23. srpna – 22. září)

V pátek se budete snažit partnera přesvědčit, že byste měli společně více cestovat a trávit spolu čas. Tento víkend budete mít volný, tudíž budete požadovat, abyste to změnili již tento víkend. Nejspíše to ale necháte až na neděli, trávit více času s partnerem se může stát Vaším osobním předsevzetím.

Váhy (23. září – 23. října)

Celý tento víkend si budete všímat svého partnera hlavně po intimní stránce. Budete mu chtít vynahradit všechny ztracené chvilky v celém tomto roce. Bude to takový Váš nevyřčený slib, že příští rok se zlepšíte a budete se ho snažit více pochopit. V neděli to skutečně dodržíte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Je možné, že letos za svou rodinou nepojedete a setkání necháte až na příští rok, poněvadž již od pátku budete cítit, že spojení s partnerem pouze ve dvou bude tento víkend nejlepší řešení. V klidu a bez hádek si vyříkáte, co byste mohli změnit, aby vztah fungoval mnohem lépe.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Na rozdíl od jiných let, konec tohoto roku si budete chtít užít výhradně s partnerem, popřípadě i s rodinami Vás obou. Ven Vás to nebude příliš táhnout a již od pátku budete společně s partnerem dělat přípravy na konec roku a začátek nového. Také se můžete jít projít ven a relaxovat společně.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Přestože čtvrtek není pro plánování přívětivý a Vy jste pro sebe a partnera zřejmě nic nenaplánovali, můžete zkusit improvizovat. Vašeho partnera to potěší více než dobře promyšlený plán, poněvadž budete navrhovat zábavu ze srdce. V neděli můžete vyrazit na novoroční rande.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento víkend se s partnerem příležitostně pomazlíte. Příležitostně proto, že pozvete svou i jeho rodinu na oslavu. Také ale budete myslet na soukromí, převážně v pátek večer a v neděli navečer. Užijete si čas strávený pouze spolu. Také se domluvíte, že k sobě budete zcela upřímní po celý příští rok.

Ryby (19. února – 20. března)

Již od pátku se budete snažit se s partnerem udobřit, pokud byl vztah v posledních dnech napjatý. Vstup do nového roku s dobrým vztahem je pro Vás hodně důležitý. Budete s partnerem dělat to, na co budete mít oba náladu. Sledování filmů či venkovní procházka jsou skvělé možnosti, jak se opět spojit.

Zdroj článku: