Proč nemůžete v noci spát, podle Vašeho znamení zvěrokruhu

Proč nemůžete v noci spát, podle Vašeho znamení zvěrokruhu
Nespavost není nijak příjemná. Neustále se v posteli vrtíme a převalujeme. Nejhorší na tom je, že problémy se spánkem přichází nejčastěji den před důležitou schůzkou, na níž se musíme dobře vyspat. Jaký je nejčastější důvod Vašeho problému se spánkem, v závislosti na Vašem znamení zvěrokruhu?

Beran (21. března - 19. dubna)

Příliš přemýšlíte o tom, co si o Vás mysleji ostatní lidé. Také vymýšlíte plán na další den. Toto Váš mozek udržuje soustavně aktivní, tudíž se dostatečně neprospíte.

Býk (20. dubna - 20. května)

Přemýšlíte o všem možném. Hlavně o věcech, které jsou podle Vás hodně důležité a stojí za přemýšlení. Jak noc pokračuje, na tyto myšlenky přestanete klást důraz a nakonec je vypustíte.

Blíženci (21. května - 20. června)

Nespíte hlavně v okamžiku, kdy před Vámi stojí nějaké hodně důležité rozhodnutí. Nehledě na to, jak snadné je udělat rozhodnutí, Vy celou noc propřemýšlíte, ovšem bez výsledku.

Rak (21. června - 22. července)

Stres je Váš nejhorší nepřítel v noci. Stresujete se zejména z velkého přemýšlení o své budoucnosti, také plánujete, jakým způsobem se budete starat o ostatní lidi následující den.

Lev (23. července - 22. srpna)

Touha po pozornosti Vás téměř každý den provází při nedostatku spánku. Také přemýšlíte, co byste měli říci, abyste vypadali mnohem mocnější než ostatní lidé ve Vašem okolí.

Panna (23. srpna - 22. září)

Nemůžete spát, protože máte obavy. Obáváte se mnoha věcí, nejvíce se však bojíte o svou finanční situaci. Pokud nemyslíte na peníze, přemýšlíte o velkém množství řešení běžných problémů.

Váhy (23. září - 22. října)

Nespavost je Váš trest za chyby, které jste udělali. Hodně se obviňujete, a pokud jste udělali něco, co se nyní jeví jako špatný nápad a obrovská chyba, neprospíte ani minutu z noci.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Vymýšlení pomsty je nejen Váš obrovský koníček, ale také důvod, proč nemůžete v noci usnout. Vymýšlíte ďábelský plán, jak se co nejchytřeji pomstít člověku, který Vám tolik ublížil.

zdroj: Rido / Shutterstock

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

Litujete, že jste dnes utratili tolik peněz, a přemýšlíte, jak svou finanční situaci zlepšit. Koho požádat o pomoc či jak změnit zaměstnání, to jsou myšlenky, které Vám nedají spát.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Pokud se Vám dnes stalo něco, co nebylo možné předvídat, nastane pro Vás bezesná noc. Vše, co chcete, je pořádek, a pokud se stane opak, přemýšlíte, co byste mohli udělat, aby se to neopakovalo.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Víte, že jste něco udělali špatně a následující den za to budete náležitě potrestáni. Bojíte se tohoto okamžiku a Váš strach Vám nedovoluje usnout.

Ryby (19. února - 20. března)

Pro Vás není spánek příliš důležitý, a proto nespíte dobrovolně. Myslíte na toho nejhoršího člověka, který pro Vás existuje, a mučíte ho ve své mysli. Kvůli tomu často zapomenete na čas.

Zdroj článku: