Multitalentovaná znamení, kterým se daří, na co sáhnou. Jste mezi nimi?

Multitalentovaná znamení, kterým se daří, na co sáhnou. Jste mezi nimi?
Talent může být poměrně vzácnou vlastností, stejně jako inteligence, kuráž nebo kreativita. Někteří jsou ale natolik nadaní, že se mohou pyšnit úspěchy v mnoha kategoriích. Tato čtyři znamení mezi ně patří. Je mezi nimi i to vaše? 

Blíženci

Blíženci jsou od přírody zvídaví a rychle se učí. Navíc se umí snadno adaptovat a zajímají se o hromadu témat napříč všemi odvětvími. Právě proto svůj talent neustále rozvíjí a nalézají ho v nových činnostech. Odmala se rádi učí a chtějí se dovídat nové informace. Když tedy s nějakou věcí mají obtíže, snaží se je ze všech sil překonat. Rozhodně se ale nezaseknou už po prvním problému. Přestože jsou totiž poměrně nestálí, umí u věcí, které mají rádi, alespoň chvíli vydržet a bojovat za ně.

Jejich největší předností je právě jejich intelekt, ale také kreativita, které využívají nejen ve svých oblíbených činnostech, ale i v každodenním řešení problémů.

Štír

Štíři se sice mohou zdát záhadní a nerozluštitelní, ale jejich odvaha a věrnost se zapřít nedá. Mají odhodlání a svou vytrvalostí umí dosáhnout čehokoliv. Nebojí se tedy do čehokoliv vrhnout, ať už je to práce, nový koníček nebo vztah, a budou se toho ze všech sil držet.

Rádi se učí a své znalosti před ostatními s radostí předvádí. V tom, co jim jde, totiž chtějí být nejlepší. Když tedy mohou, nezmeškají příležitost k tomu druhé poučit a ukázat jim, že vědí víc než všichni kolem.

Díky jejich strategické mysli se jim daří psát a vyprávět poutavé a napínavé příběhy. Svůj talent tedy často rozvíjí právě psaním, které je pro ně příjemnou formou vyjadřování.

Ryby

Ryby vypadají poměrně tajemně a nepředvídatelně. Jsou to zkrátka snílci a často kvůli tomu zapomínají na okolní svět. Mají skvělé nápady, jsou kreativní a zvláštní vztah mají také k hudbě.

Když se o něco zajímají, učí se to celým svým srdcem, a dokonce k tomu dokážou inspirovat i druhé.

Jsou sice hodně citlivé a zranitelné, ale při učení něčeho fascinujícího nebo rozvíjení svého talentu skrz kreativní činnost posouvají své limity.

Vliv na jejich umělecký talent má samozřejmě i jejich obrovská představivost. Jsou hodně přemýšlivé a filozofické myšlenky či záludné otázky jsou přesně jejich šálkem kávy. 

Vodnář

Vodnáři neustále hledají nová témata k učení a jsou otevření čemukoliv. Předem nekritizují ani kontroverzní názory a témata, a tak se mohou dostat k nečekaným informacím. Rádi zkouší nové věci a mají svou rebelskou stránku, která je táhne k jakémukoli dobrodružství. V tom, co umí, se snaží vypracovat na co nejlepší úroveň, ale dokážou si u toho užít i pořádnou zábavu. Při tom mnohé inspirují, protože jejich život je poměrně nevídaný a plný hodnotných zkušeností a zážitků.

Vodnáři rádi ukazují, že jsou v něčem lepší než ostatní, a protože nad vším umí myslet i prakticky a jejich aktivity jsou tak perfektně vybalancované, málokdo se jim může vyrovnat.

Hodně dají na svou intuici, a pokud je tedy něco uhrane, jdou bezmyšlenkovitě do toho. A možná právě v tom svůj talent najdou. Nejsou zrovna plánovacími typy, ale umí si jít za svým, a tak většinou dokážou prorazit jen díky své originalitě a nezávislosti.

Zdroje článku: