Která znamení budou mít v roce 2023 nejvíce smůly? Jak můžete minimalizovat škody?

Která znamení budou mít v roce 2023 nejvíce smůly? Jak můžete minimalizovat škody?
Mít občas smůlu je sice nepříjemné, ale naprosto přirozené a k životu to jednoduše patří. I ze smolných dnů se ale můžeme pokusit vytěžit maximum. Můžeme si vzít ponaučení ze vzniklých situací a načerpat nové zkušenosti, které dále zhodnotíme.

Pokud se na smůlu dobře připravíme, můžeme také minimalizovat škody, které napáchá. Pojďme se podívat na znamení, která se v tom roce musí připravit na větší dávku smůly.

Blíženec (22. 5. 21. 6.) 

Tento rok pro vás může být velmi náročný po zdravotní stránce. Chcete si život užívat naplno a budete se snažit skloubit zábavu, práci, rodinu a přátele. Budete mít ale tendence zapomínat na odpočinek a relaxaci. A právě to může vést k velmi nepříjemným zdravotním komplikacím.

Vaše tělo se rozhodne dát vám velmi důrazně najevo, že nesouhlasí s tím, jak se k němu chováte. U někoho se to může projevit s častými problémy s imunitou a virózami, někoho zase potrápí potíže s trávicí soustavou. Zaskočit vás ale mohou také zranění.

Naštěstí ale této smůle můžete poměrně snadno předejít. Soustřeďte se více na své tělo a poslouchejte, co vám chce říct. Naprostým základem pro vás je dostatek odpočinku a kvalitního spánku. Soustřeďte se ale také na své stravovací návyky. Fast food a jídlo ve spěchu vám nic dobrého nepřinesou.

Dopřejte si raději kvalitní potravy, které dodají vašemu tělu potřebné látky. Zapomínat byste neměli ani na duševní hygienu a psychiku. Stres je pro člověka velkým nepřítelem. Pokud zjistíte, že situaci nemáte pod kontrolou, nestyďte se vyhledat pomoc odborníka.

Váha (23. 9. 23. 10.) 

Smůla vás může potrápit v oblasti financí. V práci se vám nebude dařit tak, jak jste byli zvyklí. Budete muset vynaložit hodně snahy, abyste si své místo udrželi. O nějaké peníze můžete také přijít. Často ale vlastní vinou. A to je pro vás naděje na záchranu. Pokud budete pečliví a ostražití, můžete minimalizovat škody. 

Dejte si velký pozor především na nevýhodné smlouvy a obchody. Dobře si promyslete, než podepíšete jakoukoli smlouvu nebo objednáte zboží z internetu. Tyto smlouvy a obchody pro vás nemusí být výhodné a mohou vás připravit o peníze. Stejně tak si dejte pozor na včasné platby a splátky. Pokuty za opožděné platby jsou velké a v nejhorších případech mohou vést až k exekucím. 

Střelec (23. 11. 21. 12.) 

Dejte si velký pozor na mezilidské vztahy. Ty mohou totiž dostat v roce 2023 pořádně zabrat. Nebudete mít na lidi ve svém okolí příliš času a potkáte se také s velkým nepochopením. Budete mít pocit, že se na vás všichni vykašlali a budete jim to mít za zlé. To ale povede k dalším hádkám a šrámům ve vztazích. 

Co můžete udělat, abyste o své přátele nepřišli? Nebuďte tolik vztahovační a najděte chybu v sobě. Zjistíte tak, že své přátele dost zanedbáváte a nenasloucháte jim tolik jako dříve. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Věnujte kamarádům a rodině dostatek času. Neberte je jako samozřejmost a dávejte jim dostatečně najevo, co pro vás znamenají a jak moc důležití pro vás jsou. 

Ryby (21. 2. 20. 3.) 

Smůla na vás tento rok čeká ve vztazích. Uvědomíte si, že se nacházíte ve vztahu, který vás nijak nenaplňuje a své štěstí pouze předstíráte. Budete se snažit tvářit, že je vše v naprostém pořádku. Uvnitř se ale budete cítit osamělí a nešťastný. Na své polovičce si budete vylévat svou potlačovanou zlost, což povede jen k dalším hádkám. 

Buďte k sobě více upřímní a nebojte se přiznat chybu. Udržovat vztah, který nemá naději, nikam nevede a může vás oba velmi zranit. Popřemýšlejte, co od života a vztahu opravdu chcete. Seberte odvahu a svěřte se svému partnerovi/partnerce. Můžete mu tak dát naději na lepší vztah, který bude plný lásky a pochopení. A tuto naději si zasloužíte také vy. 

Zdroj článku:
  • autorský text