Netradiční partnerský horoskop na září: Čeká vás harmonický měsíc nebo si na poli partnerských vztahů příliš neodpočinete?

Netradiční partnerský horoskop na září: Čeká vás harmonický měsíc nebo si na poli partnerských vztahů příliš neodpočinete?
Sluneční paprsky slábnou, dny se zkracují, děti se opět vrací do školních lavic. Druhá polovina roku je v plném proudu a nás čeká podzim. Zajímá vás, jak budou pokračovat vaše letní lásky? Zažehnete opět jiskru ve svém manželství?

Vztahová dramata se vám nevyhnou, pokud jste narození ve znamení Beranů, Blíženců či Raků. Nemusíte se však bát, protože pokud těmito událostmi zvládnete projít, vyřešíte problémy z minulosti, které měly už delší dobu velké dopady na váš aktuální život. Konkrétně vám, Berani, poskytne skvělou příležitost pro nakreslení tlusté čáry za minulostí úplněk v Rybách. To možná povede k diskusi s partnerem, po které oba zjistíte, že oba máte v životě jiné priority.

U Blíženců se tato emocionální horská dráha může projevit tím, že se vám v životě znovu objeví stará láska. Možná už jste zapomněli na vše špatné, co se mezi vámi stalo, ale vyvarujte se opětovnému nasazení růžových brýlí. Problémy, které řešíte s partnerem jsou pouze dočasné a rychle se vyřeší, pokud o nich spolu začnete mluvit. Stejně tak vy, Raci, neměli byste zabředávat do starých vztahů. Ač nemáte rádi změny, nevracejte se za každou cenu k tomu, na co jste zvyklí. V září budete mít skvělou příležitost vyházet všechny kostlivce ze skříně.

Ovšem klid a harmonii na poli partnerských vztahů nemohou očekávat ani zářijoví oslavenci. Milé Panny, čeká vás vzrušující měsíc plný důležitých rozhodnutí. Možná u vás nastane konflikt mezi osobním a milostným životem. Úplněk vám naskytne příležitost posunout váš vztah o krok dál. Nebojte se ho udělat. Nenechte se ovládnout obavami, které plynou ze starých emočních zranění. Těmto strachům se nevyhnou v září ani Váhy. Pokud je dokážete dostat pod kontrolu, může se v druhé polovině měsíce konečně projevit nadšení ze vztahu.

Konflikt mezi osobním a milostným životem, Zdroj: Tero Vesalainen / Shutterstock

Býci a Vodnáři, pro vás září chystá ideální podmínky k pečování o vaše vztahy. Všechny romantické plány, které již dlouho nosíte v hlavě se konečně stanou skutečností. Býci, vy se ovšem nenechte unést a své emoce držte na uzdě. Vašeho partnera by vaše nadšení mohlo spíše vyděsit. Pokud jste Vodnářem, měli byste si dávat pozor na to, abyste si kladli splnitelné cíle. Dobrodružství, která plánujete by totiž mohla zhatit vaše frustrace z toho, že stále neděláte dost.  

Září by mohlo být zajímavé i pro vás, Ryby. Máte ve vašem životě tajemství, které se vám konečně podaří vyřešit. Čelit pravdě bude těžké, ale výrazně se vám uleví po psychické stránce. Kvůli tomu byste o sebe měli více pečovat. Zaměřit na sebe by se měli i Štíři a Lvi. Obě znamení si prošli s partnerem náročným obdobím, a tak není divu, že se cítíte unavení. Štíři, budete pociťovat návaly nostalgie, ke kterým ovšem přistupujte obezřetně. Vyvarujte se zejména porovnávání aktuálního vztahu s těmi minulými. Pro vás Lvi, by září mohlo předznamenávat nový začátek. K příležitostem, které se se vám naskytnou, přistupujte pozitivně.

Milý Kozorozi, jste zvyklí na vašich partnerských vztazích tvrdě pracovat. Horoskop na září pro vás má dobré zprávy. Toto úsilí konečně přinese vytoužené ovoce. Avšak tento měsíc by mohl přinést také spoustu zásadních otázek z vaší strany. Snažte se z partnera odpovědi nedostávat za každou cenu. Také pro vás, Střelci, bude září měsícem otázek. Váš vztah může být v září plný romantiky a vášně, ale nezapomínejte s partnerem probrat, jak oba vidíte budoucnost. Odpovědi vás mohou nepříjemně zaskočit.