Horoskop 2023 pro ohnivá znamení – co čeká Berany, Lvy a Střelce?

Horoskop 2023 pro ohnivá znamení – co čeká Berany, Lvy a Střelce?
Ohnivá znamení se mohou na rok 2023 opravdu těšit! Všechny totiž čekají změny, ale jenom k lepšímu. S tím se ovšem nevyhnutelně pojí určité pouštění starých, známých programů chování, což může být zprvu nepříjemné.

Vždycky pamatujte na to, že vy jste hlavní hrdina ve svém životním příběhu a podle toho se chovejte. Pokud jsme totiž laskaví k sobě, dokážeme být milí i na ostatní. Klíčová slova pro rok 2023 budou pokora, účtu a respekt k druhému. Teď si přečtěte horoskop pro vaše ohnivé znamení. Jste Beran, Lev nebo Střelec?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Připravte se na mnohem jednodušší rok, než byl ten 2022 v mnoha ohledech. Stále budete vystavováni zkouškám a výzvám, ale většinu už znáte, a tak i víte, jak reagovat. V roce 2023 se cítíte uvolněněji ve svém těle, vnímáte vyšší vedení, také více vnímáte vnitřní hlas a intuici.

Už si tedy nenecháte jen tak namluvit kdejaké lži, ale víte, čemu věřit a čemu naopak nevěřit. Už vám tolik nezáleží na tom, co si o vás nebo vaší práci myslí ostatní, chcete být spokojeni hlavně vy sami.

Co se týče vašeho sociálního života, máte větší sebevědomí, proto se cítíte komfortněji i v cizím prostředí a mezi novými lidmi. Otevřete srdce a pustíte si k tělu mnohem více lidí než dříve. Nejde o to, abyste se každému svěřovali s těmi nejhlubšími pocity. Jde o to, abyste uměli vyjít s každým – díky tomu totiž prohloubíte vaši sebelásku. Zkuste navázat konverzaci s neznámou osobou třeba o počasí. 

V posledních letech jste hodně tvrdě pracovali, abyste se dostali tam, kde jste nyní. V roce 2023 začnete konečně sklízet ovoce. Dostane se vám uznání, ale také finanční odměna z různých zdrojů. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pro vás bude tento rok velmi důležitý v mnoha ohledech. Konečně dosáhnete věcí, kterých se snažíte dosáhnout už velmi dlouho. V roce 2023 budete hodně cestovat, objevovat a poznávat. Vytvoříte spoustu nových zážitků. Poznáte také spoustu nových lidí.

Váš osobnostní rozvoj se bude dít hlavně díky času, který strávíte mezi lidmi. Pomocí nich totiž poznáte nové, zatím nepoznané stránky sebe sama. Začnete sami sebe vnímat jako někoho, kdo má svoji hodnotu, kdo inspiruje ostatní a přináší užitek do společnosti.

Vytvoříte si tak nový, skvělý okruh přátel kolem sebe. Přestanete díky tomu soudit lidi – dříve jste se možná pozastavovali, když měl někdo jinou barvu pleti, náboženství nebo styl oblečení – tohle přestanete úplně řešit.  

Z toho všeho ovšem plyne jediné – profesní stránce nebudete věnovat tolik času, jako doposud. Konečně! Potřebujete trochu polevit a věnovat se i jiným oblastem svého života. Život přece není jenom o práci.

Pracovní porada, zdroj: fizkes / Shutterstock

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Rok 2023 bude pro všechna ohnivá znamení pozitivní, pro střelce také. Budete se cítit psychicky mnohem lépe. Bude se vám také snadněji komunikovat, ať už s rodinou, přáteli nebo s kolegy v práci. 

Čekejte ovšem velké změny, a to v mnoha sférách svého života. Nemůžete se totiž začít cítit jinak bez toho, aniž byste něco nezměnili. Zajímáte se více o své zdraví, a to na fyzické, ale i emocionální nebo spirituální úrovni.

Začnete totiž pozorovat, jaký vliv na vás má prostředí, ve kterém žijete, lidé, se kterými se vídáte nebo jídlo, které jíte. Vše je spojeno se vším. Tím, že o sebe budete pečovat, inspirujete také ostatní. 

Velkou pozornost v roce 2023 budou mít také vaše vztahy v rodině. Zaměříte se více na pohodlí svých příbuzných, jelikož si uvědomíte, že žijete často spíše vedle nich než s nimi. Čekejte společné výlety, večeře, procházky. 

Zdroje článku: