Jaký je ideální citát k vašemu znamení zvěrokruhu?

Jaký je ideální citát k vašemu znamení zvěrokruhu?
Každý člověk má životní citát, který ho sice nevystihuje, ale měl by si ho vzít k srdci. Pomůže to být lepším člověkem. Přemýšleli jste někdy nad tím, jaký citát vůbec nesedí k vaší povaze? Pokud ne, nezoufejte – připravili jsme pro vás citát k vašemu znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

„Akceptuj to, co je, přenes se přes to, co bylo, a měj víru v to, co mohlo být.“ Toto jsou přesná slova, která se vám ostatní snaží vecpat do hlavy. Podle tohoto moudra byste měli žít.

Býk (20. dubna – 20. května)

„Nic, co by stálo za to mít, není snadné získat.“ Někdy jste tak moc posedlí penězi, že naletíte různým podvodníkům. Až příště narazíte na podezřelou nabídku, vzpomeňte si na tento citát.

Blíženci (21. května – 21. června)

„Pokud to není správné, nedělej to, pokud to není pravda, neříkej to.“ Přiznejte si, kdybyste přemýšleli předtím, než něco řeknete nebo uděláte, váš život by byl mnohem lepší.

Rak (22. června – 22. července)

„Nikdy nenech své emoce přemoci tvou inteligenci.“ Jste hodně dobrý člověk, nicméně pokud se dostanete do stavu, kdy se u vás střídá jedna nálada za druhou, nedokážete řádně přemýšlet.

Lev (23. července – 22. srpna)

„Všechno není jen o mně.“ Vždy si myslíte, že vy jste na prvním místě a ostatní až za vámi, nicméně aby vás lidé měli opravdu rádi a pouze to nepředstírali, měli byste změnit své chování.

Panna (23. srpna – 22. září)

„Jsem dostatečně dobrý/á.“ Vždy si myslíte, že nejste dobří, a že je na vás stále co pilovat. Chcete být ti nejlepší, což vás může vést ke snaze sebezdokonalování a následně k depresím.

Váhy (23. září – 23. října)

„Následuj své srdce, ale vezmi si svůj mozek s sebou.“ Ve snaze dosáhnout rovnováhy ve světě častokrát zapomínáte rozumně přemýšlet, což vás poté činí nešťastnými a nerozhodnými.

Štír (24. října – 21. listopadu)

„Zabij je laskavostí a pohřbi je úsměvem.“ Na zabití a pohřbení kdekoho ve své mysli myslíte každý den, ale tímto způsobem by z vás rázem byl snesitelnější člověk.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

„Měj vůli naslouchat ostatním a učit se. Nejsi dokonalý/á… Nikdo není.“ Často vás lidi přistihují, jak poučujete ostatní svým chladným tónem. Naučte se naslouchat a něco se naučit od ostatních.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

„Obavy nikdy nezmění výsledek.“ Dostanete-li se do situace, kdy nevíte, co vás čeká a jak se vše nakonec vyvrbí, začnete mít obavy a panikařit. Až se vám to opět stane, vzpomeňte si na tento citát.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

„Otevři mysl, otevři srdce.“ Jste známí jako tvrdohlavý člověk, který si nenechá nic vysvětlit a musí mít vždy svou hlavu, a to vždy a všude. Pokud se otevřete ostatním, najdete mnoho přátel.

Ryby (19. února – 20. března)

„Nepřemýšlej nad tím, prostě se přes to přenes.“ Váš nejčastější problém je, že příliš přemýšlíte nad všemi situacemi, které se ve vašem životě odehrály. To může způsobit stres.

Zdroj článku: