Horoskop pro rozvedené na rok 2023. Jedny dveře se zavřely, otevřete se teď změnám

Horoskop pro rozvedené na rok 2023. Jedny dveře se zavřely, otevřete se teď změnám
Život je neustálá změna, pokud lpíme na čemkoliv příliš silně nebo dlouho, nepřináší to užitek, ale spíše bolest. S tímto uvědoměním by měli jít do nového roku všichni lidé všech znamení zvěrokruhu.

Rok 2023 bude totiž ve znamení nových začátků a uzavírání starých ran. Pokud tedy konkrétněji mluvíme o rozvedených jedincích, příští rok přinese mnoho příležitostí zapomenout na vše zlé a zažít nové, lepší vztahy. Přečtěte si, co přinese rok 2023 pro vaše znamení.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V roce 2023 se zaměřte na otevření svého srdce. Potkáte spoustu nových lidí, s některými se sblížíte více, s některými méně. Důležité ale je, že vám pomohou zapomenout na utrpení, které jste zažili v minulosti, a to hlavně v předchozím vztahu. Začnete opět budovat důvěru nejenom v lidi, ale i v sami sebe. 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Rok 2023 – sebeuvědomění a péče o sebe. Rozvod berte jako signál, abyste obnovili vztah sami se sebou a podívali se na svůj život objektivně – co vám opravdu dělá radost, čemu byste se rádi více věnovali? A co jsou naopak činnosti, kterým se věnujete zbytečně moc, i když vám sají energii? Dejte sami sebe na první místo a začněte zase randit, ale nejprve sami se sebou. Jakmile obnovíte sebelásku, v druhé polovině roku k sobě přitáhnete osobu, se kterou si budete velmi rozumět.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pamatujte, že není kam spěchat, a pěstujte v sobě trpělivost. I když dostanete několik pozvání na rande nebo jen tak ven, zeptejte se sami sebe, jestli půjdete z povinnosti a osamělosti, nebo proto, že opravdu chcete. Dalšího partnera si vyberte opravdu podle svých představ. Nejlépe si požadavky napište na papír, ať si sami uděláte představu o tom, po čem toužíte. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pokud se jedny dveře zavřou, jiné se otevřou. Počítejte tedy v roce 2023 s odloučením od některých velmi blízkých lidí, s nimiž už ale nesdílíte stejné názory a hodnoty a potřebujete jít jinou cestou. Možná jde i o přátele nebo rodinu vašeho bývalého partnera nebo partnerky. Zkrátka přijímejte změnu každý den a přestaňte lpět na čemkoliv starém.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Rok 2023 bude ve znamení dobrodružství. Po rozvodu máte pocit, že se konečně můžete nadechnout, a spatříte zážitky a radost v úplně obyčejných každodenních věcech, jako jsou obědy s kolegy nebo večerní procházka se psem. Pokud přijdou myšlenky na minulost, nezůstávejte s nimi dlouho a najděte si nový koníček nebo aktivitu, což pomůže.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Připravte se, že v roce 2023 budete muset ještě řešit některé nedokončené záležitosti spojené v rozvodem. Ať už to budou majetkové záležitosti nebo děti, buďte silní a negativní emoce ze sebe dostávejte zdravě – sportem, psaním deníku nebo meditací. Stejně jako bývalý partner/partnerka doopravdy neví, jak se cítíte, ani vy nejste v jeho/její kůži. Zkrátka potřebujete jít oba dál, ale jinou cestou. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Rok 2023 přinese mnohá vysvětlení. Pozor, mohou být i bolavá. Po rozvodu vyjdou najevo některé informace, které zapadnou do celého příběhu, a pochopíte, proč k rozvodu opravdu muselo dojít. Nejspíš jste žili v trochu přikrášlenější realitě, a teď sundáte růžové brýle. Obklopte se lidmi, ve kterých naleznete podporu za každé situace, a hlavně mějte víru. Ke konci roku se vše ustálí a budete se cítit konečně v klidu. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Po rozvodu jste nejspíš zvolili extrémní chování vůči druhému pohlaví – buď se chováte v roce 2023 promiskuitně, nebo naopak odmítáte jakýkoliv zájem. Vše plyne ze zranění, které způsobil rozvod. Buďte tedy na sebe jemní, milí a do ničeho se netlačte, ovšem sedět v koutě a čekat na zázrak také není řešení. Mluvte o svých problémech, což pomůže nejen vám, ale i okolí, které chce pomoci, ale neví jak. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V roce 2023 budou hlavně během úplňků silně působit pozitivní a negativní energie ve vašem energetickém poli, zkuste tedy dělat vše, co zvedne vaše vibrace nahoru – dobré jídlo, kvalitní spánek, pozitivní lidé. Nespadnete tak do pocitů lítosti, hněvu nebo smutku. Pracujte na sobě a naučte se odstraňovat zlo ze svého života – zjistíte, že i před rozvodem s vámi hodně manipulovali a nežili jste doopravdy podle sebe. 2023 je rok, kdy vezmete zodpovědnost do svých rukou. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

V roce 2023 nečekejte nějaké závratné změny, co se týče vztahů. Rozvod vás opravdu velmi poznamenal a potřebujete se soustředit na úplně jiné oblasti svého života, abyste zahojili staré rány, které potřebují čas. Věnujte se co nejvíce práci a svým projektům, protože se vám bude dařit. Zkuste také zapřemýšlet o nějaké charitě nebo založení vlastního projektu, který bude pomáhat. Zkuste taky začít s novým sportem, na to není nikdy pozdě a objevíte své skryté talenty. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V roce 2023 čeká Vodnáře nová známost. I když nikoho aktivně nehledáte a cítíte, že máte ještě čas začínat cokoliv nového, tak jste na omylu. Osud moc dobře ví, co potřebujete, a nový partner/partnerka možná nebude ta životní, ale nějakou dobu spolu budete a dohromady si ukážete svoji hodnotu. Rozvod vám totiž nějaké to sebevědomí vzal a je na čase, abyste si ho vzali zpět. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

V roce 2023 budete hodně reflektovat, po rozvodu máte konečně čas se trošičku zastavit, trávit večery sami se sebou a podívat se na minulost objektivně. Žili jste ve velkém shonu, a proto je na čase zvolnit a zjistit, kde jste praktikovali špatné programy v chování, které jste převzali od rodičů nebo jiných předků. Je na čase ale myslet i na budoucnost a určit si plány, sny a za nimi směřovat. Nenecháte se tak ovlivnit další osobou, která do života vstoupí, a zůstanete tak sami sebou za každých okolností.