Výklad tarotových karet na měsíc září pro jednotlivá znamení

Výklad tarotových karet na měsíc září pro jednotlivá znamení
Energie září je obdobím nových začátků. Chopte se správných příležitostí, může se stát, že se pohnou věci, které se roky nehýbaly. Buďte otevření novým věcem, přichází energie zlepšení. Nesnažte se za každou cenu přizpůsobit, zachovejte si tvář.

Beran

Do života vám přichází velmi důležité novinky. Vnímejte krásu života a nevzdávejte se. Udělejte si nějakou radost jen pro sebe. Iluze budou odhaleny a propuštěny. Budete ukončovat nějaké svoje nastavení. Možná jste žili v nějaké iluzi. Sundejte si pásku z očí a začněte se léčit tak, že začnete tvořit vlastní realitu. Je to jen na vás.

Býk

Možná vás plně ovládá materiální svět nebo potkáte muže, který je materiálně zajištěn. Bude se vám hodně dařit, budete si plnit sny. Pochopili jste, co od života chcete. Všechno vám půjde od ruky a budete spokojení. Po hmotné stránce by se vám mělo něco podařit, jdete správným směrem. Budete ve své síle. Čeká vás stabilita, moudrost a umění jednat.

Blíženci

To, co požadujete, musíte nejdřív vybudovat u sebe. Udržujte si rovnováhu mezi braním a dáváním – to, co chcete, musíte taky sami dávat. Budete mít problém s komunikací, je dobré si věci vyříkávat, být vnímavý. Musíte začít komunikovat, abyste se dostali do rovnováhy. Dělejte kompromisy. Situace se zlepší, buďte asertivní.

Rak

Nacházíte se ve fázi, kdy je důležité vnitřní vedení. Naslouchejte intuici, nalaďte se na vnitřní cítění, jděte za hlasem srdce. Něco vám brání jít do budoucnosti, nějaký hněv, buď váš nebo někoho jiného. Ještě není vhodná doba něco začínat, důležité je odpustit. Máte zavřené srdce, naslouchejte mu. Možná jste opustili nějakou nezdravou situaci. Díky vnitřnímu vedení budete vědět, co je správné, ale nalaďte se na ně.

Lev

Přichází období naplnění a luxusu, pocity štěstí. Splní se vám nějaký sen. Můžete být váhaví, nerozhodní, ale když si ten dávný sen splníte, situace by se měla zlepšit. Něco se ve vašem životě změní a zlepší. Může přijít nějaká dobrá nabídka týkající se práce či osobního života.

Panna

Prožíváte okamžiky štěstí, stability a jistoty. Máte si vážit toho, co máte. Držte svůj kompas pevně v ruce, važte si domácího zázemí. Člověk si někdy neuvědomuje, jak se má dobře, a má tendenci si stěžovat. Ale věřte svému kompasu, že vás zavede na místo určení. Buďte pružní a nezlomte se, naučte se proplouvat. Stanete se moudřejšími.

Váhy

Smysluplná vize udává směr, potřebujete tedy vytvořit plán na další život. Začněte si vytvářet nový život. Možná jste byli příliš ve stresu, a tak nebylo možné nahlížet na svůj život, byli jste jako v kolotoči. Teď by se to mělo měnit. Konečně se zastavíte. Něco nového vám začíná, nějaký jiný život. Možná budete muset ukončit jednu kapitolu života a budete mít jasnější vizi, co dál. 

Štír

Okolnosti se vyvíjí ve váš prospěch. Vaše činy budou řádně odměněny, přichází vám dobrá nabídka, je čas začít investovat. Lze očekávat progres. Do života vám jde i stabilita, úspěch v pracovní činnosti. Šťastné změny. Možná jste prošli cestou léčení. Teď vás čeká štěstí. Začnete sklízet ovoce za to, co jste zvládli. V září se budete cítit skvěle, budete mít pocit, že vám nic nechybí. 

Střelec

Sebrat odvahu znamená poučit se z minulých chyb. Seberte odvahu a jděte dál, buďte si oporou. Mějte znovu odvahu vykročit dál, ať se stalo cokoli. Budete si tvořit domácí zázemí, sdílejte své dary, přichází vlna inspirace a lásky. Seberete odvahu a půjdete do stability s nějakým člověkem. Může se to týkat vztahů nebo nějakého projektu, práce. Ale taky něčemu musíte říct ne. 

Kozoroh

Nenechte se do ničeho tlačit, hrozí riziko unáhleného rozhodnutí. Učte se trpělivosti, važte si svého času, učte se říkat ne. Počkejte, až se vám objeví poslední informace, kterou potřebujete, neunáhlete se. Požádejte a bude vám dáno. Rozežeňte mlhu iluzí a podívej se pravdě do očí, možná na něco přijdete. Pak se vám bude líp dýchat. Sami jste si možná vytvořili nějakou blokaci a neviděli situaci tak, jak byste měli.

Vodnář

Za vykonanou práci přichází odměna. Vidíte, že když se podíváte zpět, máte se lépe než dřív. Užívejte si hojnost. Budete cítit, že máte vše, co potřebujete, budete spokojení. Máte stabilitu, prosperitu, všechno jste zvládli. Můžete se těšit na kouzelný čas v kruhu rodiny, přátel a kolegů. Vlastním přičiněním jste si dali nejvíc.

Ryby

Pusťte se minulosti. Snaha oživovat něco, co už dávno není, oživuje pocit marnosti. Vydejte se vstříc budoucnosti a novým zážitkům. Nechte minulost minulostí a vykročte dál. Možná se na základě nešťastné lásky brzdíte. Nechte všechno plynout. Nelpěte na minulosti, už to nevyživujte. Zbytečně se trápíte, už to odhoďte. Jde k vám do života někdo s nabídkou citů, měl by vám nabízet něco lepšího. 

Zdroje článku: