Horoskop pro bohaté na rok 2023: Býci budou muset čelit nečekaným výdajům, Lvi najdou další způsob, jak vydělat peníze

Horoskop pro bohaté na rok 2023: Býci budou muset čelit nečekaným výdajům, Lvi najdou další způsob, jak vydělat peníze
V roce 2022 přišla ekonomická krize, která prohloubila propast mezi bohatými a chudými. Co přijde v následujícím roce 2023 v oblasti financí a na co se mohou těšit movití lidé? 

Beran (21. 3. – 20. 4.)

V roce 2023 se můžete těšit na nové spolupráce v práci – ať už máte zaměstnání nebo podnikáte. Potkáte lidi, se kterými si budete rozumět a dodají odvahu vašim podnikatelským představám, jelikož vy jste si nikdy nemysleli, že je uskutečníte. Uvědomíte si, že opravdu nic není nemožné a začnete žít svůj sen.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Rok 2023 přinese nečekané události ve vaší rodině, což se také odrazí na financích. Budete muset čelit nečekaným výdajům, které vás ovšem nijak neohrozí. Naopak! Tím, že vložíte peníze jinam než obvykle, dostanete se do nové sociální bubliny, kde vám bude velice příjemně. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

O svých financích se s ostatními lidmi bavíte neradi, ovšem tento rok si uvědomíte, že je to potřeba. Není to o tom, abyste se chlubili, ale spíše aby lidé více pochopili, kdo jste. Naše finanční konto bezesporu odráží naše umění prodat hodnoty, jaké nám byly naděleny. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V roce 2023 budete čelit několika důležitým rozhodnutím ohledně financí. Potřebujete někam peníze také vkládat, nejenom je vydělávat a přijímat. Ujistěte se, že utrácíte a investujete správným směrem. Dlouhodobé držení všech vašich financí přináší pouze stres a negativní myšlení. Musí se to hýbat. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V tomto roce přijdete na další způsob, jak vydělávat peníze. Budete si jisti svojí novou myšlenkou k podnikání. I když vás budou ostatní odrazovat od vašeho plánu, nenecháte si nic namluvit a půjdete do toho. Věřte hlavně sami sobě, vaše intuice bude každým měsícem silnější. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

V roce 2023 se promění okruh vašich nejbližších přátel. Nebude to nijak bolestivé nebo vynucené. Zkrátka máte nyní jiné starosti a záliby než vaši dosavadní nejlepší přátelé. Začnete sdílet svůj život s novými lidmi a změníte na spoustu věcí svůj názor. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Zamyslete se nad tím, jestli máte život v rovnováze. Jedna věc je, abyste byli spokojeni v profesním životě, druhá jsou mezilidské vztahy, ale také vaše zdraví. Zkuste se zamyslet nad vašimi stravovacími návyky. Děláte nějaký sport? Pravidelný pohyb prospěje nejen vašemu tělu, ale i duši. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Máte rádi výzvy. Pozor, v roce 2023 byste ale měli být opatrnější. Zkuste se raději zaměřit na váš osobní a partnerský život, a pokud to půjde, tak nechat profesní život tak, jak je. Zkrátka jen udržujte dobrou úroveň, kterou jste si vybudovali. Tvrdě jste pracovali, teď je ale potřeba, abyste také zapracovali na mezilidských vztazích. Uvědomíte si, jak moc vás lidé milují. 

úspěšný člověk
Úspěšný člověk, zdroj: fizkes / Shutterstock

Střelec – (23. 11. – 21. 12.)

Znáte lidi, se kterými pracujete? S některými řešíte pouze pracovní záležitosti a bylo by fajn, abyste se poznali i osobně a trochu hlouběji. Zorganizujte seznamovací víkend na chatě nebo jenom společný večer na bowlingu. Pokud si vybudujete pevnější vazby, bude se vám také mnohem lépe pracovat. 

Kozoroh – (22. 12. – 20. 1.)

Přemýšlíte nad novým směrem, co se týče vašeho podnikání. Chcete vytvořit novou aplikaci na mobil, otevřít sportovní centrum nebo školu v Africe? Sice to je dobrá myšlenka, ale dobře to promyslete. S tím vším se totiž pojí také spousta starostí a zodpovědnosti. Potřebujete se obklopit lidmi, kteří vás podpoří za každé situace a budete jim moci věřit. 

Vodnář – (21. 1. – 20. 2.)

V roce 2023 si uvědomíte, že jste doteď nebyli úplně spravedliví, co se vašich zaměstnanců nebo kolegů v práci týče. Začnete přehodnocovat své názory na tyto osoby, jelikož vyjde několik nových informací najevo. Díky tomu budete mít v práci i lepší vztahy a stanete se pro ostatní relevantnější. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Dlouho přemýšlíte nad nějakým charitativním projektem, který byste podpořili. Nevíte, čemu doopravdy můžete věřit. V tomto roce ovšem získáte nové kontakty a známé, kteří vás seznámí s projektem, který podporuje dobrou věc. Konečně budete přispívat na něco, co dává smysl a bude vám to dělat radost. 

Zdroj článku:
  • Autorský text