Mayský horoskop na leden 2023: Štír zlepší životní styl, Ryby čeká překvapení

Mayský horoskop na leden 2023: Štír zlepší životní styl, Ryby čeká překvapení
Nový rok, nový začátek. Pro mnohé je leden vždy obdobím, kdy se snaží plnit svá předsevzetí nebo stanovená přání. Rok 2023 se podle Mayských předpovědí ponese ve znamení osobního růstu, pokory a duchovního uvědomění. Co čeká přímo vaše znamení?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Mayové předpovídají velmi pozitivní rok 2023. V minulosti jste si dělali život těžší hlavně kvůli vašemu negativnímu nastavení mysli. Konečně ale víte, jak vnitřní nastavení ovlivňuje vaši celkovou náladu. Proto se v lednu začnete zaměřovat na hezké věci.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Rok 2023 začne velkým chaosem. Svátky jste si užili se vším všudy, pěkně jste si odpočinuli, ovšem nyní je čas, abyste opět začali fungovat. Bohužel se toho ale nahrne opravdu hodně, proto v lednu budete řešit hlavně témata jako organizace a plánování. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V lednu potkáte někoho, kdo ve vás probudí pocit lásky. Nemusí to být nutně vaše druhá polovička, ale můžete se seznámit s novým kolegou nebo si koupit domácího mazlíčka – zkrátka pochopíte, že lze lásku získávat z různých zdrojů. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V lednu si opravdu užijete spoustu zábavy. Potřebujete přijít i na jiné myšlenky a ne se stále věnovat jenom práci. Přijmete několik pozvání na zajímavé události, kde se potkáte s inspirativními lidmi. Mějte oči otevřené, může přijít i nová láska. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V lednu budete řešit vaše zdraví. Víte, že potřebujete změnit určité životní návyky, abyste se cítili lépe. A kdy jindy začít než v novém roce, že? Máte taky potřebnou motivaci, abyste na sobě pracovali, protože prožíváte silné zamilování. Abyste mohli být oporou pro ostatní, musíte být nejdříve oporou sami sobě. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

V lednu očekávejte velké finanční změny. Přehodnotíte to, jakým způsobem šetříte peníze a uvědomíte si, že je možná někdy až moc držíte u sebe. Přemýšlíte o investici, dávejte si ale pozor na podvodníky. Zkuste se poradit s někým, komu opravdu věříte. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Čeká vás velké dobrodružství. Dlouho si potřebujete odpočinout, ovšem nedokážete jen tak ležet a nic nedělat. Zajedete si na hory, do sauny nebo do kina. Zkrátka využijete svůj volný čas naplno. Vezmete také někoho, s kým jste dlouho nestrávili žádný čas.  

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Patříte mezi lidi, kteří si většinou s předsevzetími nelámou moc hlavu, ale tentokrát chcete zlepšit svůj životní styl. Ať už si řeknete, že budete zdravěji jíst, častěji cvičit nebo se věnovat umění, nebuďte na sebe moc přísní. Dejte si čas a nečekejte, že se celý život najednou změní. Postupně ale uvidíte výsledky. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V lednu přijde spoustu znamení, mějte oči otevřené, ale také srdce. Dlouho čekáte na nějaké změny, protože nejste v životě úplně spokojení. Vesmír vám napovídá, jakým směrem se máte vydat, přestaňte se tolik řídit rozumem a všechno najednou půjde snadněji. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Potkáte spoustu přátel, které jste dlouho neviděli. Jednou za čas je fajn se zastavit a uvědomit si, jaký kus cesty jste již ušli. Máte totiž tendence být na sebe moc přísní a čekat nemožné. Vyslechněte si názor lidí kolem vás a pochopíte, jak moc si vás váží. 

oslava s přáteli, zdroj: Rido / Shutterstock

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Nejenom v lednu, ale v celém roce budete řešit hlavně zdraví. Najdete novou metodu léčení, která prospívá hlavně vaší duši. Ať už je tímto nástrojem jóga, meditace, tanec, bylinky nebo akupunktura, pokračujte v tom, pokud vám to dělá dobře. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

 V lednu vám přijde nečekaná zpráva, která vás velmi překvapí. Bude se to týkat něčeho, co vás dlouhodobě trápilo, ale už jste na to raději i zapomněli. Nyní ovšem přijde čas, kdy se vše vrátí zpátky do pohybu. 

Zdroj článku:
  • Autorský text