5 znamení, kterým byste nikdy neměli zkřížit cestu, když běsní

5 znamení, kterým byste nikdy neměli zkřížit cestu, když běsní
Na světě je jen hodně málo lidí, kteří jsou natolik klidní, že je nic nerozhodí. Ostatní vyjadřují svůj nesouhlas s danou situací či změnou, která se jim nelíbí. Ovšem lidé narozeni v jednom z pěti následujících znamení se dokážou naštvat natolik, že přímo běsní a nelze je zastavit, aniž bychom jim nešli přímo do rány. Je v tomto seznamu také vaše znamení? Podívejte se.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste pěkně tvrdohlaví a nekompromisní, zvláště pokud se nacházíte v rozzuřeném stavu. Pokud se dostanete do stavu běsnění, je téměř nemožné vás uklidnit. Jediné, co můžou ostatní lidé dělat, je klidit se vám z cesty a počkat, až se uklidníte sami. Samota je pro vás ta nejlepší léčba. V žádném případě by se vás nikdo neměl pokoušet konfrontovat, jelikož máte málo trpělivosti a jste velmi hlasití.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lidé by se s vámi neměli hádat, pokud běsníte. Ve své mysli máte pravdu vy, a proto nevidíte důvod, proč byste měli z hádky ustoupit. Pokud vás někdo rozzuřil, dokážete se u něho držet dlouhé hodiny a soustavně ho urážet, dokud nepřizná porážku. Pokud jste se urazili sami od sebe, svou chybu nikdy nepřiznáte a ani vás nenapadne se dotyčnému omluvit za své špatné chování.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Když běsníte, rozhodně není o co stát. Vždy se potřebujete ujistit, že jste to vy, kdo má vždy pravdu. Pokud vás něco nebo někdo rozruší, všichni lidé okolo vás budou trpět vašimi urážkami, i kdyby říkali, že jste v právu. Jakmile se u vás objeví podráždění, lidé by se měli mít na pozoru, poněvadž se jedná o první viditelný příznak vašeho dlouhého běsnění.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jen máloco a málokdo vás učiní vzteklými, ale pokud se tak stane, lidé kolem vás se mají na co těšit, pokud se nerozhodnete situaci neřešit a odcestovat na klidnější místo. Řeknete cokoliv, abyste svou emoční bolest rozšířili do celého svého okolí. Jelikož jednou z vašich největších předností je schopnost inteligentní komunikace, budete slovně urážet kohokoliv, kdo se vám objeví před očima. Na rozdíl od předchozích znamení jste vychovaní k okamžité omluvě, jakmile vás přejde váš záchvat vzteku.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Všelijak se snažíte, aby jste nedostali záchvat běsnění, poněvadž nevěříte, že by váš vztek cokoliv vyřešil. Nicméně, ať se snažíte sebevíce, jednou za čas nad svou temnější stránkou prostě nezvítězíte. Pokud vás něco naštve, stanete se velmi kritičtí k nejbližšímu člověku, který s celou situací, která se vám stala, nemusí mít pranic společného. Budete obviňovat všechny okolo, poněvadž si během běsnění neuvědomíte, že si za celou situaci můžete sami.

Zdroj článku: