Jak se obléct, když máte velká prsa? Nebojte se výstřihu

Jak se obléct, když máte velká prsa? Nebojte se výstřihu
Snad každá žena najde na svém těle místo, s nímž není úplně spokojená. Zatímco jedna by si přála větší poprsí, druhá se snaží svá velká prsa něčím zamaskovat. Obě varianty jsou časté, a tak je třeba si uvědomit, jaké druhy oblečení ženám sluší. Myslete na svou celou siluetu a naučte se oblékat s velkým poprsím.

Krásný a plný dekolt

Snad každá žena si přeje krásný a plný dekolt s výrazným výstřihem. Takový pohled zaujme kdejakého muže. Pokud ale vyberete špatný tvar výstřihu, materiál nebo vzor, může přijít brzy jedno velké faux pas. Snažte se vyvarovat klasickým chybám.

Velká prsa totiž jen tak neschováte, a tak budou k vidění v dobrém – i špatném slova smyslu.

Nestyďte se za svá ňadra

Zdroj: Autor: Juliya Shangarey / Shutterstock

První radu, kterou vám jistě dá každý stylista, je sebevědomí. Jedině s ním totiž můžete svou postavu dobře vynést do společnosti – a správně zvolený střih nebo barva je jen třešničkou na dortu. Nestyďte se za svá velká prsa, vypadáte s nimi skvěle a žensky. Možná si říkáte, že velká prsa opticky přidávají kila navíc. Tomu se však lehce vyvarujete se správně zvoleným outfitem.

Čtěte také: Jak správně zakrýt větší bříško pod oblečením?

Vyhněte se velkým vzorům

Pokud jste se zamilovala do šatů ve výloze oblíbeného obchodu nebo se vám zalíbila vzorovaná halenka na e-shopu, zpozorněte. Ani v případě rozevlátých letních šatů není vhodné vybírat kousky s velkými vzory. Obrovské květy nebo jiné potisky jen ještě více opticky zvětšují celou vaši siluetu. Naopak se nevyhýbejte drobným a jemným potiskům. Nekontrastní barvy a drobné vzory budou vaší postavě lichotit.

Čtěte také: Krása má všechny velikosti aneb 5 nejznámějších plus size modelek, které se za faldíky rozhodně nestydí

Výstřih nikdy nevyjde z módy

Klasický výstřih do písmene „V“ by ve vašem šatníku určitě neměl chybět. Skvěle bude vypadat na halenkách spolu se sakem, dobře vaše vnady podpoří také u šatů. Jestliže plně odhalíte svůj dekolt a krk, skvěle opticky prodloužíte celou siluetu horní části těla. Nemusíte se pouštět do příliš nápadného a hlubokého výstřihu, tvar by však měl zůstat klasický.

Čtěte také: Akné ve třiceti: poradíme, jak se pupínků konečně nadobro zbavit

Díky těmto jednoduchým trikům budete vždy a v každé situaci vypadat skvěle – a vaše velká ňadra vám žádný outfit nezkazí.

Zdroj: autorský text