Jak správně zakrýt větší bříško pod oblečením?

Jak správně zakrýt větší bříško pod oblečením?
Mnoho žen se trápí s tím, jak vypadá jejich břicho – a to hlavně kvůli mužům, kterým se „pneumatika“ okolo pasu prostě nelíbí. Nemusíte hned ale přemýšlet o liposukci, stačí, když zvolíte správné kombinace oblečení a můžete bříško jednoduše schovat. Nikdo tak nepozná, že máte nějaký „nedostatek“ a můžete vyjít do ulic s hlavou vztyčenou.

Noste volné oblečení

To je první rada, která je ze všeho nejdůležitější. Ano, těsné oblečení je sexy, ale ne v případě, že by vám zdůrazňovalo vaše nechtěné bříško. Pokud chcete zvýraznit svá prsa, volte takové šaty, které mají pas právě pod prsy. Takže zvýrazníte svou přednost a mazaně skryjete své nedostatky. Na první pohled nikdo nepozná, že se za své bříško stydíte.

Pokud chcete zvýraznit svá prsa, volte takové šaty, které mají pas právě pod prsy.

Svislé pruhy vedou!

Pokud si totiž oblečete jakýkoliv kousek, na kterém jsou svislé pruhy, opticky vám to prodlouží postavu, což automaticky odvádí pozornost od vašeho bříška. To samozřejmě neznamená, že budete celá pruhovaná, jako byste právě utekla z Valtic. Pruhy vždy volte jen na jediný kousek oblečení, nejčastěji je to tedy halenka či tričko.

Jak je to s barvami?

Je známo, že černá barva zeštíhluje. To je prostě starý známý, a hlavně ověřený fakt. Takže černá by měla být základem vašeho šatníku. To ale neznamená, že byste stále měla vypadat jako truchlící vdova. Klidně si ke svému outfitu pořiďte pestrobarevné doplňky, jako je kabelka, botičky či šperky. Pokud nechcete zůstávat jen u černé, lichotit vám budou i tyhle barvy:

  • krémová,
  • pistáciová,
  • béžová,
  • starorůžová,
  • modro-bílá kombinace.

Dámy, mějte ale na paměti, že vaše tělo není nic, za co byste se měli stydět. Máte bříško? Tak jej prostě ukažte a neřešte, co si páni tvorstva myslí. Oni si s tím také hlavu nelámou. Vzpomeňte si na ta jejich vykukující břicha zpod trička – a můžete být ještě ráda.

Zdroj: