Sen o tloušťce

Sen o tloušťce
Zdálo se vám že jste přibrali a jste obézní? Vidět ve snu těžkopádnost a tloušťku symbolizuje především pozitivní zprávy a hojnost. Zjistěte, co všechno vám takový sen naznačuje.

Výklad snu o tloušťce říká, že vás v životě čeká odměna. Pokud vám ve snu tloušťka přinese utrpení a nepohodlí, ukazuje na nedostatek iniciativy v životě. To vás brzdí v dosažení vyšších životních cílů, které vás mohou posunout dál.

Užijte si radost a hojnost

Tloušťka ve snu ale také symbolizuje radost, vaši dobrou povahu a hojnost, ve které žijete. Naznačuje, že máte v životě nalézt harmonii. A to jak v srdci, tak i na duši. Jinak se může stát, že svým vlastním přičiněním zničíte to, co jste tak pracně budovali.

Přibírání na váze

Pokud ve snu náhle a hodně ztloustnete, znamená to, že byste se měli zamyslet nad tím, jak umíte uznat pravdu druhého člověka.

Uvidíte-li ve snu své tělo obézní, čeká vás bohatství, návštěva blízkých a přátel, a také návštěva příjemných míst. Navštívíte oblíbená místa, která jsou vám něčím blízká. Pokud se ve snu uvidíte s extrémní obezitou, dejte si pozor na svou morálku a své zvyky.

Vaše tloušťka ve snu může také jednoduše znamenat, že byste měli dodržovat dietu. Hrozí vám, že můžete přibrat. Tento sen dále ukazuje na to, že se všechny vaše rány zahojí. Tloušťka ve snu může ukazovat na fyzické nedostatky, kterých jste docílili negativními emocemi.

Sen o tloušťce
Zdroj: Warunya Ngamcharoen / Shutterstock

Tloušťka u jiných lidí upozorňuje na vaši aktivitu

Když sníte o tom, že tloušťkou trpí ostatní lidé, ukazuje to na vaši aktivitu a na to, že budete prosperovat. Pokud ve snu uvidíte obézního někoho jiného, zamyslete se nad způsobem svého života.

Uvidíte-li se ve snu nazí a tlustí v zrcadle, znamená to, že jste příliš kritičtí vůči nedostatkům. Zkuste se uvolnit a přijměte sami sebe.

Když ve snu hubnete, budete aktivní

Pokoušíte-li se ve snu zhubnout, podle snáře to znamená, že si uvědomíte svou nečinnost a budete energičtí v plnění svých cílů.