Která znamení touží nejvíce po lásce a dlouhodobém vztahu?

Která znamení touží nejvíce po lásce a dlouhodobém vztahu?
Láska a dlouhodobý vztah patří neprodleně k našemu životu. A ten, kdo říká, že to až tak pravda není, lže. V životě potřebujeme někoho, na koho se budeme moct spolehnout, obrátit, když nám nebude úplně nejlépe, ale především někoho, kdo nám dodá do života vášeň a potěšení.

Vztahy si prochází jak dobrým, tak i špatným obdobím, to ale k životu patří. Někdo touží po krátkém vztahu, někdo po dlouhém, někdo tvrdí, že po žádném, tak se pojďme podívat, jak to mají jednotlivá znamení.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Berani mají rádi svobodu. Často se stává, že střídají své partnery jen tak pro zábavu. Když se do někoho ale zamilují, dokáží být velmi romantičtí. Jdou do všeho po hlavě, pokud se jim někdo zalíbí, nezajímá je, že se tomu dotyčnému nelíbí, ale nekompromisně si pro něj jdou. Poté si nenechávají otevřená žádná zadní dvířka a plně se věnují tomu, aby měli vše, co si přejí. 

Býk (21. 4.–21. 5.)

Lidé ve znamení býka se rozdělují zpravidla na ty, kteří jsou tvrdohlaví a temperamentní, a na ty, kteří jsou spolehliví a dokáží vám nabídnout emoční stabilitu. Býci jsou totiž velmi zodpovědní, a tak se není ani čemu divit, že se jim v lásce daří velmi dobře. Nedovolí v žádném případě, aby se k jejich tělu dostal někdo jiný, než jejich drahá polovička. Vztah berou vážně, někdy je to až moc. Jsou ochotni pro vás udělat cokoliv, co vám na očích vidí, a tak se někdy stává, že je jejich drahé polovičky využívají. Na druhou stranu se ale býci nebojí být upřímní. Řeknou vše, co mají na jazyku, a nedívají se na to, jestli by to dané osobě mohlo ublížit. 

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Blíženci moc nemají v oblibě dlouhodobé vztahy. Chtějí si užívat, nechtějí se na nikoho zbytečně vázat. Proto se také do ničeho neženou a raději si počkají, až se objeví někdo, kdo jim za to bude doopravdy stát. Ví, že kdyby se do vztahu hrnuli či nutili, dokázali by svou polovičku i podvést. Jakmile se ale začnou zmiňovat o tom, že by bylo vhodné se uhnízdit, myslí to naprosto vážně. Do této fáze se ale většinou dopracovávají až v pozdějším věku. 

Rak (22. 6.–22. 7.)

Raci bývají například oproti býkům citlivější a opatrní. Nehrnou se do vztahu za každou cenu, ale pokud se objeví někdo, na kom jim bude skutečně záležet a bude mu s ním dobře, jdou do toho. Mají rádi také to, když jejich polovička projeví trochu lásky a připraví jim například dobrou snídani. Jsou velice otevření. Nechtějí, aby se cokoliv zatajovalo, ale naopak potřebují o věcech naplno mluvit a vysvětlit si je. Tyto vlastnosti z raků dělají vynikající partnery, kteří s vámi vydrží déle než jen jeden měsíc. 

Lev (23. 7.–22. 8.)

Pro lvy je klíčovou věci ve vztahu pozornost. Pokud mají pocit, že se jim značné pozornosti nedostává, znejistí, a pak provádí hlouposti, které by je ani v nejmenším nenapadly. Potřebují cítit, že jejich partnerovi na nich skutečně záleží a chtějí to s nimi dotáhnout daleko. Musí zkrátka vědět, že jsou u partnera na prvním místě. Velkou zkouškou pro ně bývá narození dítěte, protože právě v tomto okamžiku se pozornost, která dříve byla na nich, přesouvá někam jinam. 

Panna (23. 8.–22. 9.)

Panny milují dlouhodobé vztahy. Nechtějí se vázat na nikoho krátce, chtějí, aby láska byla skutečná. Na druhou stranu jsou ale více závislými partnery, a tak sžití s nimi není někdy až tak moc jednoduché. Pečují o svého partnera jako o své dítě a snaží se mu dát vše, co mu na očích vidí. Jsou hluboce oddaní a loajální. Nedokáží pochopit to, že i když partnerovi dávají vše, že potřebuje chodit někam s přáteli. Je velice důležité si u nich nastavit pár pravidel. Nemají rádi, když se na ně křičí, a tak hádky řeší v klidu a snaží se najít kompromis. 

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Váhy jsou skvělými partnery především v tom, že vás dokáží vyslechnout. Když si potřebujete promluvit, stačí, když za nimi zajdete a oni se vám budou snažit i poradit. Jsou skvělými komunikátory a to platí především ve vztahu. Pokud se jim něco líbí, dají vám to jasně najevo a na druhou stranu, pokud se jim něco na vztahu nelíbí, dokáží vám to vpálit mezi oči. Potřebují ve vztahu důvěru a tu získávají právě ze vzájemné komunikace. Nikdy by si nedovolili hrát s vašimi city, a díky se nemusíte bát jim otevřít. 

Štír (24. 10.–22. 11.)

Pokud štír najde někoho, na kom mu bude záležet, dokáže se ho držet i přes všechny vzestupy a pády. Pokud se ve vztahu najde nějaký problém, snaží se ho co nejdřív vyřešit, aby mezi partnery nebylo husto. Dlouhodobé vztahy nevyhledávají až tak aktivně jako jiná znamení, ale jakmile někoho najdou, komu mohou důvěřovat, ihned se dokáží zavázat. Touží po partnerovi, se kterým budou moci sdílet i své hlubší pocity a myšlenky a budou vědět, že je rád vyslechne. 

Střelec (23. 11.–21. 12)

Střelci se do vztahu moc nehrnou. Loajalita a věrnost jsou u nich ale úplně na prvním místě a ví, že vztah bez těchto dvou věcí nemůže fungovat. Přátelství berou jako jednu z věcí, na které si velice zakládají. Pokud se vztah rozpadne, nemají potřebu toho druhého urážet, ale naopak jsou rádi, když zůstanou dobrými přáteli i v kontaktu. Nikdy se ale nesnaží sebe samotné omezit, a tak jsou pro ně vztahy až na druhém místě. 

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Kozorozi jsou radši, když jsou sami. Nevyhledávají si vztahy, ale pokud tu tendenci mají, stanoví si to jako jasný cíl. Pokud si řeknou, že chtějí vztah, zpracují si v hlavě, jak by jejich ideální partner měl vypadat, čímž se pak řídí. Pokud se jim někdo skutečně zalíbí, udělají vše pro to, aby si ho získali. Není to typ, který by se do něčeho hrnul po hlavě, ale pokud jim na někom opravdu záleží, dokáží zabojovat. Jsou velmi opatrní na to, komu dávají svůj čas a energii a pokud je osoba, které to dávali zklame, jsou z toho velmi špatní. 

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Vodnáři patří mezi znamení, které je přelétavé a nikde moc dlouho nevydrží. Nejsou stavění na jeden dlouhodobý vztah, musí prostě vyzkoušet víc věcí a sami se rozhodnout, co jim nejvíce vyhovuje. Vztahy mají podle nich být především zábava, dobrodružství a vzrušení, a tak se není čemu divit, že pokud partnera najdou, chtějí s nimi zažít i věci, na které by si sami netroufli. 

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Říká se, že ryby patří k nejromantičtějším znamením vůbec. Nebojí se nosit srdce na rukávu. Sní o nalezení takové lásky, která bude věrná, upřímná a vydrží dlouho. Aby se v tom vztahu říkali i velmi osobní věci a celkově spolu sdíleli vše, co se jim stane například přes den apod. Pokud jsou ve vztahu šťastní, snaží se, aby vše fungovalo tak, jak má. Pro osobu, kterou milují, udělají vše, co jí na očích vidí. Dokáží vycítit, že se k sobě hodíte. 

 

Zdroje: