Velký andělský horoskop na příští týden: Býci budou bojovat s minulosti, panny se naučí dělat kompromisy

Velký andělský horoskop na příští týden: Býci budou bojovat s minulosti, panny se naučí dělat kompromisy
Příští týden bude pro mnohá znamení velmi významný a zlomový. Nemáte se ale čeho bát. Vaši strážní andělé na Vás dávají pozor a pomohou Vám najít cestu ke štěstí.

V následujícím týdnu se můžete dostat do situací, které budou pro Vás náročné a budou vyžadovat Vaše úsilí a trpělivost. Pro pozitivní vývoj Vaší aktuální životní fáze jsou ale nesmírně důležité. Nebojte se výzev a změn a pusťte se směle do nich. Váš strážný anděl stojí na Vaší straně a posílá Vám důležité poselství. Díky němu budete vědět co Vás čeká, na co se máte připravit a jak vytěžit z nabízené situace co nejvíce.

Beran (21.3. - 20.4.) 

 Kamael má pro Vás vzkaz: Sežeňte si více informací

Než uděláte zásadní životní rozhodnutí, dobře se připravte. Neupínejte se hned k první nabízené možnosti a raději se pořádně porozhlédněte, zda na Vás někde nečeká mnohem lepší a výhodnější nabídka. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

Hagiel  má pro Vás vzkaz: Odpoutejte se 

Tento týden může s Vaší dobrou náladou nepříjemně zamávat minulost. Stále jste se od ní nedokázali naprosto odpoutat a právě to Vám brání posunout se v životě dál. Tento týden ale konečně usoudíte, že je čas na změnu. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Rafael má pro Vás vzkaz: Hledejte znamení 

Můžete se brzo dostat do situace, kdy se budete cítit ztracení a nebudete vědět, jak se máte rozhodnout a co dělat. Anděl Rafael Vás ale navede na správnou cestu. Stačí mít oči otevřené a dívat se na znamení, která Vám posílá Váš anděl strážný. 

Rak (22.6. - 22.7.) 

Gabriel má pro Vás vzkaz: Požádejte druhé o pomoc 

Čekají na Vás poměrně náročné dny. Náročnými si je ale budete dělat především sami, jelikož na sebe nakládáte až příliš. Nebojte se do svých úkolů a povinností zapojit také lidi ze svého okolí. Rádi Vám pomohou a Vám se uleví. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Michael má pro Vás vzkaz: Zlepšení zdraví 

Zaměřte se tento týden především na sebe. Dopřejte si vyváženou stravu, kvalitní spánek a dostatek času na procházky a odpočinek. Ušetříte si tak zdravotní a psychické problémy.

Panny s
Váhy čekají situace, které budou vyžadovat i sebedůvěru. | Zdroj: KieferPix / Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.) 

Rafael má pro Vás vzkaz: Dělejte kompromisy 

Máte rádi, když je ve Vašem životě vše naplánované a připravené. Tento týden ale budete muset udělat několik kompromisů a vzdát se tak svého pevně daného řádu. Nakonec ale zjistíte, že to bylo to nejlepší, co jste mohli udělat. 

Váha (23.9. -23.10.) 

Hagiel má pro Vás vzkaz: Důvěra 

Čeká na Vás velká zkouška důvěry. Budete vystaveni situacím, které budou vyžadovat, abyste důvěřovali nejen lidem ve svém okolí, ale především sami sobě. Tato zkouška pro Vás bude velkým přínosem. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Asrael má pro Vás vzkaz: Jednejte 

Pokud po něčem opravdu toužíte, budete muset nasadit veškeré Vaše úsilí, abyste svého cíle dosáhli. Asrael stojí na Vaší straně, ale musí vidět Vaši snahu.

Kozorozi budou velice blízko splnění svých snů.
Kozorozi budou velice blízko splnění svých snů. | Zdroj: Golden Dayz / Shutterstock

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Zadkiel má pro Vás vzkaz: Poslouchejte svou intuici 

Nenechejte se natlačit to rozhodnutí, které není podle Vašich představ. Vaše intuice Vám velmi dobře poradí, co je pro Vás v tuto chvíli nejlepší. Naslouchejte jí. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Kassiel má pro Vás vzkaz: Když máte víru

Splnění Vašeho přání je velmi blízko, i když se to možná na první pohled nemusí zdát. Nepřestávejte věřit a pokračujte po cestě, na kterou jste se vydali. Vaše úsilí bude odměněno. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Uriel má pro Vás vzkaz: Velké šťastné změny 

Máte se na co těšit. Tento týden pro Vás bude zlomový. Dočkáte se obrovských změn, které udělají Váš život krásnějším a Vy budete opět šťastní. Vaše štěstí bude ještě větší, než jste si kdy představovali.

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Asariela má pro Vás vzkaz: Čekejte 

Všechno má svůj čas. Na Vašem přání se už pracuje. Tento proces ale nejde uspěchat a Vaše netrpělivost tak ničemu nepomůže. Nechte věci plynout a dopřejte svému andělu strážnému čas, aby pro Vás připravil velmi šťastné události. 

Zdroje článku: