Horoskop na 1. dubnový týden: Štíři se ponoří do práce, Ryby zapracují na svém chování

Horoskop na 1. dubnový týden: Štíři se ponoří do práce, Ryby zapracují na svém chování
Pondělní vstup Merkuru do Býka u většiny z nás osvětlí finanční stránku a začneme se více zajímat o peníze. Ve čtvrtek se k tomuto vlivu připojí i vliv Měsíce ve Vahách, což nám umožní efektivně plánovat dopředu a také dobře komunikovat. Co čeká a nemine Vás? Přečtěte si náš horoskop a zjistěte to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše problémy s penězi Vám zatemní mozek. Alternativou je vyslechnout si názory ostatních lidí a začít brát jejich slova jako skvělý námět na přivýdělek. Ve čtvrtek Vás začne zajímat především Vaše rodina, změna, která se v ní odehraje, Vám může udělat radost nebo Vás rozesmutnit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš intelekt bude tento týden zvýšen, využijte ho pro předání Vaší moudrosti ostatním lidem. Lidé Vám za Vaše motivační slova poděkují. Ve čtvrtek zatoužíte pomáhat lidem ještě více. Můžete jít dobrovolničit či se porozhlédnout po okolí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Minulost Vás neustále dohání, ale tento týden ji definitivně uzavřete. Zjistíte, proč se Vám stalo to, co se Vám stalo, a v čem byl celý problém. Také budete úspěšnější v zaměstnání. Ve čtvrtek si můžete vyrazit na výlet s rodinou nebo přáteli, budete mít skvělou náladu.

Rak (22. června – 22. července)

Váš hlas bude tento týden slyšet. Vaše nápady i připomínky budou zajímavé a pomohou ostatním se rozhodnout, kterým směrem se vydat. Ve čtvrtek bude záležet na tom, jak se ke svému životu postavíte, tento den může být skvělý nebo naprosto příšerný.

Lev (23. července – 22. srpna)

Budete hodně pracovití, ale můžete mít pocit, že na svou práci nejste dost kvalifikovaní, hlavně první tři dny v týdnu. Projevíte zájem o doplnění vzdělání. Ve čtvrtek si se svými přáteli promluvíte o tom, co si myslíte. Budete hodně komunikativní.

Váhy, budete muser
Váhy, v tomto týdnu přejdete na zdravější stravování | Zdroj: Cat Box / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Finance budou jedním z různých témat, jimiž se budete tento týden zabývat. Zároveň budete toužit po poznání nových věcí, které jste dosud znali pouze okrajově. Ve čtvrtek dostanete možnost pomoci mnoha lidem, čehož rádi využijete.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud si myslíte, že si dopřáváte příliš nezdravého jídla a na své zdraví nehledíte, nyní se to pokusíte změnit. Dejte si pozor, abyste to nepřehnali, jinak si zaděláte na problémy. Ve čtvrtek budete mít povídavou náladu, jen se ujistěte, že Vaši dobrou náladu nemůže nic zkazit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Opět se ponoříte do své práce naplno. Možná se Váš další cíl nyní jeví nedosažitelně, ovšem pokud si najdete člověka se stejnou pracovní vášní jako Vy, budete si rozumět a bude se vám dařit. Ve čtvrtek se mohou vynořit vzpomínky z minulosti, obzvláště ty nepříjemné.

Rovnováhu mezi osobním životem a prací
Střelci, pokusíte se najít rovnováhu mezi osobním životem a prací | Zdroj: Monster Ztudio / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Všimnete si, že Váš pracovní a osobní život nejsou zcela vyváženy, a začnete se snažit to změnit. Také popřemýšlíte, zda nezanedbáváte zdravý životní styl. Ve čtvrtek si začnete všímat nespravedlivosti ve světě a hlavně ve Vašem okolí a něco s tím začnete dělat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete vyhledávat lidi, kteří přemýšlí stejně efektivně jako Vy. Zatoužíte být v blízkosti někoho, kdo Vám rozumí, a tak si budete vybírat jen ty nejlepší přátele. Ve čtvrtek budete bytostně nenávidět podmiňovací způsob, například kdyby…, a to hlavně v pracovním prostředí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Váš týden bude od pondělí do čtvrtka různorodý. Budete toho mít ke zkoumání tolik a času bude málo. Můžete se zajímat o své předky, o rodinu či o majetek, může se však jednat o kombinaci všeho uvedeného. Ve čtvrtek zatoužíte po výletě do vzdálených končin.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše všímavost k Vašemu vlastnímu chování Vám může pomoci stát se lepším člověkem, ať už se budete setkávat s přáteli, rodinou či úplně cizími lidmi. Ve čtvrtek budete chtít strávit celý den o samotě, popřípadě s člověkem, kterému věříte nejvíce.

Zdroj článku: