Horoskop štěstí na únor: Vodnáři budou mít štěstí snad ve všech oblastech života, Berani hlavně v lásce

Horoskop štěstí na únor: Vodnáři budou mít štěstí snad ve všech oblastech života, Berani hlavně v lásce
Únor je jedním z nejšťastnějších znamení pro většinu znamení. Někteří budou mít štěstí v lásce, jiným se bude dařit v práci či dosáhnou finančního zisku.

V únoru se může většina znamení ve štěstí přímo koupat. A to vždy alespoň v jednom aspektu života. Přesto, že je tedy venku počasí poměrně nevlídné, Vy se budete vyhřívat na slunci, protože Vaše srdce bude naplněno radostí. 

Beran (21. března - 20. dubna)

Berani budou mít v únoru štěstí hlavně v lásce. A je jedno zda jste zadaní či nezadaní. Zadaní své vztahy prohloubí a posílí, nezadaní budou mít mnoho šancí k zajímavým seznámením. 

Býk (20. dubna - 21. května)

Býci si v únoru uvědomí, že mají skutečně velké štěstí na dobré přátele. Zažijete s nimi mnoho hezkých chvil. Kromě toho přináší únor i dobré šance na velký osobní i kariérní růst. Naskytne-li se Vám zajímavá pracovní příležitost, byli byste blázni jí nevyužít. Štěstí máte na své straně.

Blíženci (21. května - 21. června)

Vám půjdou všechny překážky v únoru z cesty. Budete kreativní, nápadití a v práci si toho všimnou. Máte-li v hlavě nějaký zajímavý pracovní projekt, je vhodná doba jej vytáhnout na světlo, s největší pravděpodobností budete mít štěstí a schválí Vám ho.

Blíženci budou v únoru velmi kreativní, nápadití, Zdroj: Ollyy/ Shutterstock

Rak (21. června - 23. července)

Raci budou mít v únoru možnost zažít obrovský osobní růst. Budete mít tendenci revidovat své hodnoty a životní postoje. Štěstím, které Vás tento měsíc potká, je to, že poznáte sama sebe a co je pro vás skutečně důležité. I když může být tato cesta bolestná, rozhodně stojí za to.  

Lev (23. července - 23. srpna)

Máte štěstí, že jste obklopeni upřímnými lidmi, kteří Vám ochotně poskytují zpětnou vazbu. Umožňují Vám tak vyrůst a stát se tím, kým máte být. Pokud se v únoru pokusíte skoncovat s některými starými zlozvyky, budete úspěšní.

Panna (23. srpna - 23. září)

Pokud se rozhodnete pro zlepšení v oblasti kariéry, směle do toho. Je jedno, jestli si jen chcete říct o zvýšení platu, chcete zažádat o povýšení nebo toužíte rozjet vlastní business. Jděte do toho, štěstěna je Vám nakloněna.

Váhy (23. září - 22. října)

Rozhodnete-li se v únoru bojovat se svými fobiemi, strachem či nějakým blokem, který Vás dlouhodobě brzdí, věřte, že jste si nemohli vybrat lepší dobu.Štěstí budete mít i na kolegy a nadřízené, kteří s vámi budou ochotně spolupracovat

Štír (22. října - 21. listopadu)

Štíři se mohou v únoru směle pustit i do velkých projektů. Hvězdy totiž stojí na Vaší straně. Štěstí budete mít i v lásce a osobních vztazích všeho druhu. Podaří se Vám prohloubit ty stávající a navázat i nějaké nové pracovní i osobní kontakty, které se Vám budou v budoucnu hodit. 

Střelec (21. listopadu - 21. prosince)

V únoru budete mít neuvěřitelné štěstí na lidi. Vaše komunikační schopnosti budou navíc na vysoké úrovni, takže snadno navážete nové vztahy. Nezapomínejte však ani na ty staré, protože jste obklopeni skutečně skvělými přáteli.

Kozoroh (21. prosince - 19. ledna)

Vaším největším štěstím v únoru je množství energie, kterou budete překypovat. Bez ní byste totiž jen těžko zvládli ten pracovní nával, co se na Vás chystá. Naštěstí kolem sebe však budete mít i ochotné lidi, kteří Vám v případě potřeby rádi podají pomocnou ruku. Neodhánějte je.

Kozorozi budou překypovat energií, Zdroj: Ground Picture/ Shutterstock

Vodnář (19. ledna - 19. února)

Vodnáři, Vy budete mít štěstí snad ve všech oblastech. Doma zavládne harmonie, v práci bude všechno šlapat jak na drátkách, navíc zažijete i nečekaná dobrodružství. Ani po zdravotní stránce Vám nic nehrozí. 

Ryby (19. února - 21. března)

Milé Ryby, ve vzduchu voní finanční zisky. V této oblasti budete mít skutečně velké štěstí. Díky vašemu pozitivnímu přístupu navíc zaujmete i pár nevšedních lidí.